Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΡΕΕΕΕ...!!! ΕΙΠΑΝ «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΟΙ...» ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ...

Πέρα από την ψήφιση όλων των αντεθνικών νομοσχεδίων για το τζαμί στην Αθήνα, τους λαθρομετανάστες, αλλά και την διάλυση της Οικογέ...







Πέρα από την ψήφιση όλων των αντεθνικών νομοσχεδίων για το τζαμί στην Αθήνα, τους λαθρομετανάστες, αλλά και την διάλυση της Οικογένειας με τις "έμφυλες ταυτότητες", τώρα οι ψευτοδεξιοί ενοχλούνται και από τα τροπάρια της Εκκλησίας μας.




Όπως αποκάλυψε ο "Βηματοδότης" στα πρόσφατα εγκαίνια της Ιονίας Οδού από τον Τσίπρα προκλήθηκε ένα αναπάντεχο επεισόδιο.

Οι ιερείς που πραγματοποίησαν την τελετή προχώρησαν στο.. ατόπημα να ψάλλουν το "Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων δωρούμενος, καὶ τὸ σὸν φυλάττων διὰ τοῦ Σταυροῦ σου πολίτευμα".

Η αναφορά στους "Βασιλείς" και τους "βαρβάρους" προφανώς ενόχλησε την πολιτική νομενκλατούρα του εθνομηδενιστικού Σύριζα και της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς, που δεν άντεξαν την... προσβολή.


Ο "Βηματοδότης" έγραψε πως ο Τσίπρας, παρόλο που ενοχλήθηκε, δεν χάλασε την ατμόσφαιρα και δεν είπε κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.