Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ «ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ» ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι θα σαρώσουν τη χώρα – Πού και πότε θα «χτυπήσο...

Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Προσοχή! Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα




Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι θα σαρώσουν τη χώρα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα, Δευτέρα (25/09/2017) ο καιρός. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, το σκηνικό του καιρού θα συνθέσουν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.




Το κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει σήμερα το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά και προς το βράδυ την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τις δυτικές περιοχές) και τη Θεσσαλία.

Για αύριο Τρίτη κατά διαστήματα πρόσκαιρα την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες τη βόρεια Εύβοια και πιθανόν την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική και την Πιερία) και την ανατολική Θεσσαλία. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.

Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από τη νύχτα στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία και προς το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στις δυτικές περιοχές) θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και από το μεσημέρι στη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανώς πρόσκαιρα προς το μεσημέρι στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και τη βόρεια Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στη Θεσσαλία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα προς το βράδυ στη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι τοπικά αυξημένες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα νότια από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό τη νύχτα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.