Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ Ή ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ; ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ

Φεύγουν οι κλούβες των ΜΑΤ από το κέντρο και έρχονται λεωφορεία καλύτερης αισθητικής Τέλος στην εικόνα του αστυνομοκρατούμενου κέντ...






Φεύγουν οι κλούβες των ΜΑΤ από το κέντρο και έρχονται λεωφορεία καλύτερης αισθητικής
Τέλος στην εικόνα του αστυνομοκρατούμενου κέντρου της Αθήνας επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντικαθιστώντας τις παλιές-στρατιωτικού τύπου κλούβες των ΜΑΤ με καινούργια λεωφορεία καλύτερης αισθητικής όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος».



Σταδιακά τα «κλουβιά», όπως λέγονται στην αστυνομική ορολογία, τα οποία βρίσκονται καθημερινά σε κεντρικότατα σημεία της πόλης, θα πάψουν να αποτελούν παραφωνία για την τουριστική όψη της πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο αυτό με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προμηθεύεται 21 λεωφορεία χωρητικότητας τουλάχιστον 20 θέσεων το καθένα, συνολικής αξίας 2.035.530 ευρώ. Πρόκειται για λεωφορεία μάρκας IVECO, τα οποία δεν φέρουν κάγκελα στα τζάμια, όπως οι σημερινές κλούβες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ.

Πηγή: www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.