Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΔΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Η Λίγουα Αλ Σινάλ, μια ένοπλη οργάνωση της Συρίας που τελούσε υπό τουρκικές εντολές στη βορειοδυτική Συρία και συμμετείχε στην τουρκι...

Η Λίγουα Αλ Σινάλ αποσκίρτησε από τους Τούρκους και πήγε με τους Κούρδους της Συρίας




Η Λίγουα Αλ Σινάλ, μια ένοπλη οργάνωση της Συρίας που τελούσε υπό τουρκικές εντολές στη βορειοδυτική Συρία και συμμετείχε στην τουρκική εισβολή «Ασπίδα του Ευφράτη», αποσκίρτησε από τις τουρκικές γραμμές και εντάχθηκε στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).




Οι Άραβες μαχητές της Λίγουα Αλ Σινάλ, που προέρχονται από την επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ της ανατολικής Συρίας, στάλθηκαν από την ανώτατη διοίκηση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων αμέσως μετά την αποσκίρτησή τους στην πολιορκία της Ράκα, για να πολεμήσουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και να αποδείξουν παράλληλα την πίστη τους μαχόμενοι τους τζιχαντιστές.

Ο οπλαρχηγός της Λίγουα Αλ Σινάλ, Μιχεμέντ Αλ Μουσά, δήλωσε ότι αυτός και οι άνδρες του πέρασαν στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις γιατί επιθυμούν να πολεμήσουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Όπως εξήγησε, η Τουρκία είχε υποσχεθεί ότι θα τους υποστήριζε να πολεμήσουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος για να απελευθερώσουν τη Ντέιρ Αλ Ζουρ αλλά δεν κράτησε τον λόγο της.

Ο Αλ Μουσά τόνισε ότι επιθυμεί οι πάντες να μάθουν ότι η ομάδα του εγκατέλειψε τους Τούρκους και εντάχθηκε στις SDF.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.