Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ... ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουν τη Γη ως σφαίρα, όλες αυτές οι αμέτρητες λήψεις του πλανήτη μας δήθεν από το διάστημα οι οποίες προτείνονται σαν αδιάψεστα πειστήρια σφαιρικότητας, είναι απλώς τμήμα μιας καλοστημένης απάτης. Επιτέλους, η NASA και οι λοιποί οργανισμοί που ασχολούνται με το διάστημα, σύμπασα η επιστημονική κοινότητα οφείλει να σταματήσει πια την αναπαραγωγή αυτού του ενορχηστρωμένου ψέμματος. Επιτέλους, η Γη είναι επίπεδη, όπως ο καθένας μπορεί να πιστοποιήσει βάσει της καθημερινής του εμπειρίας.
Ζούμε πάνω σε έναν επίπεδο δίσκο, η Γη δεν είναι μια τρισδιάστατη μπάλα, είναι μάλλον ένα δισδιάστατο ταψί. Η υφήλιος είναι τόσο στρογγυλή και επίπεδη όσο μια κολοσσιαία πίτσα ή μια αχανής σπανακόπιτα. Και στην περίμετρό της, ακριβώς όπως γίνεται σε κάθε μπουγάτσα ταψιού, η άκρη του φύλλου είναι υπερυψωμένη -και πιο τραγανή, ας μην μπαίνουμε όμως στα χωράφια του Olive magazine. Εξάλλου, τέτοιες συζητήσεις ξυπνούν τη λιγούρα, στοιχείο εξαιρετικά παρελκυστικό για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Γύρω-γύρω στον γήινο δίσκο, λοιπόν, υπάρχει ένα πανύψηλο τείχος από αιώνιους πάγους ώστε να μην χύνεται το νερό των ωκεανών. Ο φυσικός αυτός φράκτης φρουρείται άγρυπνα, ώστε να μην αποπειραθεί κάποιος να σκαρφαλώσει πάνω του, να φτάσει στην κορυφή και να κοιτάξει το χάος. Κάτι τέτοιο θα ξεσκέπαζε μία από τις μεγαλύτερες και πλέον καλοστημένες σκευωρίες εις βάρος της ανθρωπότητας, γι' αυτό και όσοι πλησιάζουν στο Μεγάλο Τείχος απωθούνται βίαια.

Στο οικουμενικό «Τρούμαν Σόου» γύρω από το σχήμα της Γης, ακριβώς όπως στην κινηματογραφική ταινία, η παράκρουση είναι σκηνοθετημένη ως την παραμικρή της λεπτομέρεια. Οι πιλότοι αεροσκαφών και διαστημοπλοίων χειραγωγούνται τεχνηέντως, με εικόνες που προβάλλονται μπροστά τους αλλά εν αγνοία τους, ώστε να νομίζουν ότι βλέπουν τη Γη να καμπυλώνει. Ο νόμος της παγκόσμιας έλξης είναι μύθος. Βαρύτητα δεν υπάρχει. Τα GPS ψεύδονται. Μια πτήση πάνω από το Νότιο Πόλο, η οποία υποτίθεται ότι αποδεικνύει την καμπυλότητα της Γης, εφόσον μπορεί κανείς να περάσει απευθείας πχ από την Νότια Αμερική στη Νότια Αφρική πετώντας πάνω από την Ανταρκτική, στην πραγματικότητα είναι ανέφικτη. Επίσης, ο ήλιος κόβει βόλτες πάνω από τον δίσκο μας σε κυκλική τροχιά γύρω από τον Βόρειο Πόλο (ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του ταψιού της Επίπεδης Γης). Σαν ένας κολοσσιαίος φακός, ο ήλιος άλλοτε φωτίζει τη μία πλευρά του δίσκου και άλλοτε την άλλη, προκαλώντας το φαινόμενο της εναλλαγής ανάμεσα σε ημέρα και νύχτα.
Μας ψεκάζουν;

Η θεωρία της Επίπεδης Γης δεν είναι απλώς άλλη μία θεωρία συνωμοσίας. Αντιθέτως, είναι η απόλυτη θεωρία συνωμοσίας. Εδώ δεν μιλάμε για το εάν ο Έλβις Πρέσλι ζει, εάν ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε αλλά δραπέτευσε στη Νότια Αμερική όπου και απεβίωσε σε βαθύ γήρας, εάν οι Αμερικανοί προκάλεσαν μόνοι τους την τραγωδία των Δίδυμων Πύργων κ.λπ. Η Επίπεδη Γη δεν μπορεί να συγκαταλέγεται καν στην ίδια κατηγορία με θεωρίες όπως αυτή που λέει ότι οι πυραμίδες της Αιγύπτου κατασκευάστηκαν από εξωγήινους, ότι ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος κ.λπ. Η θεωρία της Επίπεδης Γης είναι η βάση των θεωριών συνωμοσίας. Και όταν τελικά ανοίξουμε τα μάτια μας στην αλήθεια που μας κρύβουν, ίσως συνειδητοποιήσουμε επίσης πόσο δίκιο είχαν ανέκαθεν, λόγου χάριν κάποιοι διαπρεπείς Έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτές οι παράξενες λευκές γραμμές στον ουρανό συνιστούν απόδειξη ότι μας ψεκάζουν.
Σακίλ και άλλοι επώνυμοι οπαδοί

Η θεωρία της Επίπεδης Γης προσελκύει διαρκώς όλο και περισσότερους οπαδούς, οπότε η ελπίδα της κατάρριψης του μεγάλου ψέμματος ότι η Γη είναι μια σφαίρα, δεν έχει χαθεί. Δυστυχώς, τόσο ένα από τα ιερά τέρατα του αθλητισμού και παγκόσμιος αστήρ με απεριόριστη δύναμη επιρροής, ο μέγας Shaquille O'Neal, πήρε πίσω τα λόγια του, κάτι που ζημίωσε τον αγώνα υπέρ της επίπεδης Γης. Διότι, ενώ αρχικά ο «Shaq» είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ της σε δημόσιες δηλώσεις του στην αρχή της φετεινής χρονιάς, κατόπιν ανακάλεσε. «Ανόητοι, δεν καταλάβατε ότι σας έκανα πλάκα;» είπε ο Shaquille O'Neal, σκορπώντας την απογοήτευση στους οπαδούς της Επίπεδης Γης που είχαν αναθαρρήσει, πιστεύοντας προς στιγμήν ότι στο πρόσωπο του μπασκετμπολίστα είχαν βρει τον ιδανικό πρεσβευτή της αγαπημένης του θεωρίας.

Το ίδιο συνέβη και με έναν άλλο Αμερικανό αθλητή, τον επίσης καλαθοσφαιριστή Kyrie Irving, ο οποίος φερόταν να έχει προσχωρήσει με ενθουσιασμό στο στρατόπεδο της Επίπεδης Γης. Ωστόσο, κι αυτός σαν τον Shaquille O'Neal αποκήρυξε τη θεωρία, λέγοντας ότι έκανε πλάκα και πως η όλη του στάση, η δημόσια υποστήριξη της Επίπεδης Γης δεν ήταν εκ μέρους του τίποτε άλλο από ένα «κοινωνιολογικό πείραμα».

Λίαν προσφάτως, τα τελευταία 24ωρα, ένας Αμερικανός ράπερ (που κατ' αναλογίαν θα λέγαμε ότι είναι του διαμετρήματος ενός Μπο), ο B.o.B, έγινε πρωταγωνιστής μιας καμπάνιας για την απόδειξη της θεωρίας. Ο B.o.B είναι ένθερμος θιασώτης της άποψης ότι ο παρών πλανήτης είναι επίπεδος σαν λαμαρίνα για το φούρνο, εξού και έχει ραπάρει την κόντρα του με έναν επιστήμονα. Τώρα ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης ποσού 1 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να στείλει τον δικό του δορυφόρο στο διάστημα και να καταρρίψει το ψέμμα της σφαιρικής Γης. Ωστόσο, για κακή του τύχη, η διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα μαζευόταν το εκατομμύριο, η GoFundMe, ανακοίνωσε ότι παγώνει προσωρινά την πρωτοβουλία του B.o.B, διότι δεν έχει επαρκή στοιχεία. «Χωρίς να παραβιάζει άμεσα τους όρους της εταιρείας μας» αναφέρει η ανακοίνωση της GoFundMe, «η συγκεκριμένη προσπάθεια τίθεται σε παύση ενώσο συνεργαζόμαστε με τον υπεύθυνο γι' αυτήν (σσ: τον B.o.B) προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα θα τύχουν της πρέπουσας διαχείρισης».
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου