Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΗΚΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ...

Απίστευτη ιστορία Ένα από τα πλέον ασυνήθιστα περιστατικά κατεγράφη στο δελτίο αστυνομικών συμβάντων του Αγρινίου το περασμένο Σάββ...





Απίστευτη ιστορία

Ένα από τα πλέον ασυνήθιστα περιστατικά κατεγράφη στο δελτίο αστυνομικών συμβάντων του Αγρινίου το περασμένο Σάββατο.

Στις 9 περίπου το βράδυ, η αστυνομία ενημερώθηκε για διάρρηξη οικίας 65χρονου σε περιοχή του Αγρινίου και μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στο σημείο επικρατούσε ένταση, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβαινε.




Ένας 31χρονος και ένας 58χρονος αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη στην οικία του ηλικιωμένου και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο νεαρούς, πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Ο διαρρήκτης όμως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ότι οι δύο προαναφερθέντες τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν! Ναι καλά διαβάζετε. Έπιασαν τον διαρρήκτη και κατέληξαν στο τμήμα!


Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Για την ιστορία, οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία του 65χρονου δυο τηλεοράσεις, έναν αποκωδικοποιητή, ένα tablet και 200 ευρώ, όμως δεν πρόλαβαν… να τα χαρούν καθώς δεν υπολόγισαν στους δύο άνδρες που τους έκαναν τσακωτούς.

Πρόκειται σίγουρα για μια απίστευτη ιστορία, που όπως εξελίχθηκε μάλλον προτρέπει… τους περισσότερους να κάνουν τα «στραβά μάτια» όταν γίνονται μάρτυρες μιας παραβατικής πράξης. Άραγε αυτό πρέπει να συμβαίνει; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.