Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΛΥΤΩΝ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ... ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΧΑ, ομάδα τριάντα ατόμων, οπλισμένων με σφυριά ανέμενε στην κεντρική πλατεία του Περάματος μέχρι που επιβι...

Σχετική εικόνα



Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΧΑ, ομάδα τριάντα ατόμων, οπλισμένων με σφυριά ανέμενε στην κεντρική πλατεία του Περάματος μέχρι που επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και σταμάτησαν σε στάση δίπλα από τα τοπικά πολιτικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, στο Πέραμα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τοπικά γραφεία δεν λειτουργούσαν, χθές Πέμπτη, ενώ οι οπλισμένοι κρανοφόροι κατεύθασαν έξω από το χώρο που στεγάζει τα πολιτικά γραφεία, επιδιδόμενοι σε μια ολοτελή καταστροφή των γραφείων. Αφού λεηλάτησαν επαρκώς τους... εξωτερικούς τοίχους των γραφείων, αποχώρησαν, παίρνοντας (!) άλλο λεωφορείο και… έγιναν «καπνός»

Αξιοσημείωτο θα ήταν να αναφέρουμε, πως η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση της επιρρίπτει ευθύνες, τόσο προς την αστυνομική όσο και πολιτική ηγεσία, για την εγκληματική ανοχή που επιδεικνύει σε αναρχικές και ακροαριστερές οργανώσεις, σε βάρος του «τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.