Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ» ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΦΟΝΙΚΗ «ΙΡΜΑ» ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ

Πανικός, φόβος, τρόμος! Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί το συναίσθημα που επικρατεί στην Φλόριντα αυτές τις ώρες, με τον πανίσχυρο Κυκ...




Πανικός, φόβος, τρόμος! Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί το συναίσθημα που επικρατεί στην Φλόριντα αυτές τις ώρες, με τον πανίσχυρο Κυκλώνα Ίρμα να είναι προ των πυλών!
Χωρίς περιστροφές ο κυβερνήτης της πολιτείας έκανε έκκληση στα εκατομμύρια κατοίκους του Μαϊάμι και των άλλων περιοχών που έχουν λάβει εντολή εκκένωσης των περιοχών τους, να το κάνουν άμεσα αλλιώς δεν θα επιβιώσουν!





«Φύγετε ΤΩΡΑ αλλιώς δεν θα επιβιώσετε» είπε πολύ χαρακτηριστικά ο Ρίο Σκοτ!

Ο κυκλώνας Αφού άφησε πίσω του τουλάχιστον 21 νεκρούς στο πέρασμά του από την Καραϊβική, ο καταστροφικός κυκλώνας έπληξε την Κούβα στις 06:00 (ώρα Ελλάδος) και κατευθύνεται προς την Φλόριντα. Τα ξημερώματα το μάτι του κυκλώνα βρισκόταν περίπου 480 χλμ. νοτιοανατολικά του Μαϊάμι, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) των ΗΠΑ.

Παράλληλα φαίνεται να έχει… σκαμπανεβάσματα, καθώς αποδυναμώθηκε σε κατηγορίας 3 κυκλώνα όμως αναμένεται να ενισχυθεί εκ νέου καθώς θα προσεγγίζει τη Φλόριντα, έγινε σήμερα γνωστό από το Αμερικανικό Κέντρο Παρακολούθησης Κυκλώνων (NHC).

Η Ίρμα, που πλήττει σήμερα τις βόρειες ακτές της Κούβας, «είναι ένας κυκλώνας κατηγορίας 3» όμως «αναμένεται εκ νέου να ενισχυθεί καθώς θα κατευθύνεται προς τη νότια Φλόριντα και τα Κις», επισημαίνει το NHC στο δελτίο που εξέδωσε στις 14.00 ώρα Ελλάδας.

Αδειάζουν σουπερ-μάρκετ, βενζινάδικα και ότι βρουν!

Οι κάτοικοι τις τελευταίες ώρες έτρεχαν πανικόβλητοι στα καταστήματα για να αγοράσουν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα. Μάλιστα, οι Αρχές εκκένωσαν και παράκτιες περιοχές προκειμένου να μην θρηνήσουν οι ΗΠΑ θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.