Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ: ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Η ΜΥΚΟΝΟΣ!..

Για να μή νομίζετε ότι τα λέμε μόνο εμείς, μεταφέρουμε χωρίς σχόλια από τον λογαριασμό του 76χρονου Νίκου Μαστοράκη στο Facebook: ...

Σχετική εικόνα






Για να μή νομίζετε ότι τα λέμε μόνο εμείς, μεταφέρουμε χωρίς σχόλια από τον λογαριασμό του 76χρονου Νίκου Μαστοράκη στο Facebook:

«Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Το "καλο μηνα" του καλου Σεπτεμβριου (η ευχη για ολους τους φιλους και ολους τους οχτρους) η Μυκονος θα το πει ντυμενη με γκελεμπα και λικνιζομενη, Λιβανιζομενη και μεσα στη Ρεμούλα. Νταχτιρντι; Πτωχα λογοπαιγνια για τη μεγαλη βραδια των filthy rich Μουσουλμανων, στους οποιους εχει παραδοθει αργα, συστηματικα και οδυνηρα, το νησι.




Τωρα κανουμε αραβικες φιεστες, δεν αποκλειω σε λιγο τετοιες πινακιδες welcome στα Ματογιανια. Και σπιτια, επαυλεις, ξενοδοχεια να βαφονται στα αγαπημενα των Αραβων χρωματα της ωχρας, κοκκινα, πρασινα και αλλα ταυτοσημα με την υψηλη αισθητικη τους.

Η διαβρωση ενος προφιλ (και ενος πολιτισμου, σε αλλο χρονισμο) ετσι υπουλα επερχεται, με αλλοθι παντα το κερδος αλλοδαπων και ημεδαπων.

Το κερδος απο τον εξισλαμισμο της Μυκονου, δεν το εισπραττουν οι ντοπιοι, αλλα τα μεγαλα οικονομικα συμφεροντα της Μαμας Ελλας και της εξαδελφης Γερμανίας.

Φυσικα και μας αρεσει να ακουμε οτι το Nammos πληρωσε ΦΠΑ για ενα μηνα, ενα εκατομμυριο. Ομως το αντιτιμο της εισπραξης ειναι η συστηματικη μολυνση του νησιου με την πανδημια της απληστειας, της υπερτιμησης των υπηρεσιων και της υποτιμησης της αισθητικης.

Και οσοι τωρα τα αρπαζουν, πρεπει να ανατρεξουν στην προσφατη ιστορια των κοσμοδιωχτικων Αραβικων εισβολων: ερχονται, πληθωριζουν, φευγουν, πτωχοποιουν.

Σε λιγο τα πανακριβα σπιτια θα πωλουνται και δεν θα υπαρχουν αγοραστες και τα μαγαζια του δεκαχιλιαρου, οπως το καμαρι μας, το Nammos, θα παρακαλανε να δουνε κι εναν αξιοπρεπη Ευρωπαιο, ενα συμπαθητικο Αμερικανο, ενα καλοβαλμενο Ελληνα.
Το Αραβικο Φθινοπωρο εφτασε.
Σαλαμ.»

https://www.facebook.com/nico.mastorakis/posts/1148017551998973?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.