Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΟΥΡΔΙΣΣΑΣ...!!!

Στην ανακοίνωση που έγινε από το HDP αναφέρεται πως ¨Το να φωτογραφίζεται ο υπουργός Εσωτερικών στο αστυνομικό τμήμα χαμογελαστός μαζί μ...





Στην ανακοίνωση που έγινε από το HDP αναφέρεται πως ¨Το να φωτογραφίζεται ο υπουργός Εσωτερικών στο αστυνομικό τμήμα χαμογελαστός μαζί με έναν από τους δράστες είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Η επιθετική στάση και οι γεμάτες βρισιές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο υπουργός μετά από την αποκάλυψη της φωτογραφίας, δείχνουν την ψυχολογία του ενόχου. Ποιος είναι αυτός ο άρχοντας; Γιατί κλήθηκε η πήγε εκεί πέρα; Υπάρχουν άλλες φωτογραφίες μαζί με τον άρχοντα;¨




Το Δημοκρατικό Κόμμα Λαών (HDP), έβγαλε μια ανακοίνωση σχετικά με την φωτογράφιση του υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού στο αστυνομικό τμήμα με έναν από τους δράστες της επίθεσης που έγινε στην κηδεία της Χατούν Τουγλούκ-μητέρας της Αϊσέλ Τουγλουκ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

¨Τρεις μέρες πέρασαν μετά την βάρβαρη επίθεση και έγκλημα μίσους που έγινε στην κηδεία της Χατούν Τουγλούκ-μητέρας της Αϊσέλ Τουγλούκ-αναπληρώτριας προέδρου μας. Όλα τα δεδομένα από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώνουν αυτά που δηλώσαμε. Υπενθυμίζοντας κάποια δεδομένα, επιθυμούμε να τονίσουμε πως η απαίσια εκείνη επίθεση ήταν σχεδιασμένη και οργανωμένη και ότι οι διοικητικά αρμόδιοι, οι πολιτικοί υπεύθυνοι και οι δυνάμεις ασφαλείας ήταν ενήμεροι για όλα. Δηλώνουμε πως είναι ανάγκη οι πολιτικά και διοικητικά υπεύθυνοι είτε να απομακρυνθούν από τα καθήκοντα τους είτε να παραιτηθούν. Ο νομάρχης και ο αστυνομικός διευθυντής, όταν άρχισε η επίθεση και τους αναζήτησαν οι βουλευτές μας, εκείνοι δεν απάντησαν. Η πρώτη απάντηση ήρθε από την νομαρχία Άγκυρας και ήταν 40 λεπτά μετά από την επίθεση. Ο αστυνομικός διευθυντή δεν απάντησε καθόλου, ο δε υπουργός εσωτερικών Σοϊλού 2,5 ώρες μετά από το περιστατικό μετέβη επιτόπου. Ο νομάρχης αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις ¨Γιατί δεν εμποδίζεται η επίθεση, γιατί δεν έρχονται ενισχύσεις;¨, δήλωσε πως ¨Σε περίπτωση που ζητηθεί η μεταφορά της σορού το Ντιγιαρμπακίρ θα διασφαλιστεί η ασφάλεια. Δηλαδή ο νομάρχης είπε πως η ασφάλεια που δεν μπορεί να διασφαλιστεί στο Ίντζεκ της Άγκυρας, θα διασφαλιστεί ανάμεσα σε Άγκυρα και Ντιγιαρμπακίρ. Η φράση αυτή από την πρώτη στιγμή, ουσιαστικά αποτελεί δήλωση ως δεν είναι επιθυμητή η ταφή της σορού στο Ίντζεκ της Άγκυρας. Στην ίδια λογική είναι και η δήλωση του προέδρου του ΑΚΡ Ερντογάν ¨Εάν χρειαστεί να βάλουμε αεροσκάφος, να μπορέσει να ταφεί στα χώματα της¨. Μια δήλωση διακρίσεων και διασπαστική. Ο νομάρχης Άγκυρας ο οποίος χαρακτήρισε αυτήν την επίθεση που καταπατά όλες τις ανθρώπινες αξίες ως ¨παρενόχληση¨, ακόμη δεν έχει ζητήσει συγγνώμη.




Ο υπουργός Εσωτερικών προσπάθησε να απαξιώσει την επίθεση λέγοντας πως ¨είναι δουλειά 3-5 άχρηστων¨. Ενώ ο υπουργός Κουλτούρας και Τουρισμού Νουμάν Κουρτουλμούς είχε δηλώσει πως ¨η επίθεση αυτή ήταν άκρως σχεδιασμένη και δεν ήταν κάτι το τυχαίο¨. Οι δράστες διέπραξαν ξεκάθαρα έγκλημα μίσους και ενώ έπρεπε να τους ασκηθεί δίωξη για παράβαση του νόμου 2911 περί συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων και μάλιστα με να εξετασθεί και ως ¨άδικη πρόκληση¨, προστατεύθηκαν από το δικαστήριο, κάτι που αποτελεί και ανοιχτό μήνυμα εξώθησης σε παρόμοιες πράξεις και για το μέλλον. Ο εισαγγελέας διαπράττει αδίκημα.

Το να φωτογραφίζεται ο υπουργός Εσωτερικών στο αστυνομικό τμήμα χαμογελαστός μαζί με έναν από τους δράστες είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Η επιθετική στάση και οι γεμάτες βρισιές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο υπουργός μετά από την αποκάλυψη της φωτογραφίας, δείχνουν την ψυχολογία του ενόχου. Η παρομοίωση που κάνει για τον εαυτό του με τους Χασάν Πολατκάν και Φατίν Ρουστού Ζορλού και η αναφορά του στον Αντνάν Μεντερές είναι ασέβεια προς εκείνα τα πρόσωπα και ένα παιχνίδι τακτικής.

 Ο άρχοντας τι έψαχνε εκείνη την ώρα στο αστυνομικό τμήμα; Ποιος είναι αυτός ο άρχοντας; Γιατί κλήθηκε η πήγε εκεί πέρα; Υπάρχουν άλλες φωτογραφίες μαζί με τον άρχοντα; Το λέμε ακόμη μια φορά προς την κυβέρνηση. Αυτό το δόρυ δεν χωρά στο τσουβάλι. Δεν μπορεί να καλύπτετε τα εγκλήματα κατά της πίστης και της ανθρωπιάς. Δεν μπορεί να εξαφανίζετε την πολιτική και διοικητική ευθύνη σας για αυτή την ιστορία. Ο νομάρχης Άγκυρας με την δήλωση του περί ¨παρενόχλησης¨, ο αστυνομικός διευθυντής που δεν έκανε τα καθήκοντα του και ο υπουργός Εσωτερικών που βγήκε φωτογραφία δίπλα-δίπλα με τους δράστες ,απέναντι στην κοινή γνώμη της Τουρκίας και όλου του κόσμου, είτε είναι ένοχοι, είτε φέρουν την πολιτική και διοικητική ευθύνη για την διαμόρφωση του κλίματος που σχημάτισε αυτήν την επίθεση. Εμείς αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι, ακόμη όμως και αν το αφήσουμε, η σκιά των αμαρτιών σας είναι μεγάλη, αυτή δεν θα σας αφήσει”

http://www.dha.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.