Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΖΩΟΟΤΡΟΦΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ!

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας και ο αρμόδιος υπουργός του επιχειρούν να πείσουν τους συμπατριώτες τους ότι τα κουνέλια δεν είναι κατοικί...





Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας και ο αρμόδιος υπουργός του επιχειρούν να πείσουν τους συμπατριώτες τους ότι τα κουνέλια δεν είναι κατοικίδια, για να τους βάζουν... φιόγκους και να τους δίνουν ονόματα, αλλά πρέπει να τα τρώνε!

Ένα... φιλόδοξο σχέδιο, με τίτλο «πλάνο-κουνέλι», παρουσίασε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, καλώντας τους πολίτες της χώρας του να αντιμετωπίσουν τον «οικονομικό πόλεμο» από τις «ιμπεριαλιστικές δυνάμεις», εκτρέφοντας και τρώγοντας κουνέλια.





Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, μάλιστα, έκανε την σχετική παραίνεση στους συμπατριώτες του, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της επισιτιστικής κρίσης, που μαστίζει τη χώρα του. Το κρέας στη Βενεζουέλα έχει γίνει δυσεύρετο και πολλοί πολίτες δεν λαμβάνουν την απαραίτητη ζωική πρωτεΐνη.

Αν και η αντιπολίτευση κάνει λόγο για «κακό αστείο», ο Μαδούρο φαίνεται να το... υποστηρίζει με σθένος. Έτσι, παρουσίασε την ιδέα του στην κρατική τηλεόραση, δηλώνοντας ότι «το πλάνο-κουνέλι» εγκρίθηκε, μεταξύ άλλων, επειδή τα κουνέλια... αναπαράγονται «σαν κουνέλια».

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι η εφαρμογή του πλάνου αυτού δεν είναι χωρίς προβλήματα, καθώς, όπως παρατήρησε και ο αρμόδιος υπουργός, Φρέντι Μπερνάλ, πολλοί Βενεζουελάνοι, οι οποίοι έλαβαν μικρά κουνέλια προς εκτροφή από το κράτος, τους... έβαλαν φιόγκους και τα κράτησαν ως κατοικίδια, δίνοντάς τους μάλιστα και ονόματα -γεγονός που απογοήτευσε την κυβέρνηση.

Ο Μπερνάλ, δε, κάλεσε τους πολίτες να δουν τα κουνέλια ως... ασπίδες κατά του «οικονομικού πολέμου» που, κατά τον ίδιο, δέχεται η χώρα από το εξωτερικό.

Δήλωσε, μάλιστα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ότι «χρειαζόμαστε μια καμπάνια στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τις εφημερίδες, τα κινούμενα σχέδια, παντού, ώστε οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι τα κουνέλια δεν είναι κατοικίδια, αλλά... 2,5 κιλά κρέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.