Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; «ΕΛΛΑΝΙΟΙ» ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Στους δρόμους βγήκαν για άλλη μια φορά το πρωί της Κυριακής οπαδοί της “Ελλήνων Συνέλευσις” και του Αρτέμη Σώρρα στο Ηράκλειο, κρατώ...






Στους δρόμους βγήκαν για άλλη μια φορά το πρωί της Κυριακής οπαδοί της “Ελλήνων Συνέλευσις” και του Αρτέμη Σώρρα στο Ηράκλειο, κρατώντας σημαίες και πανό.



Μεγάλη αυτοκινητοπομπή των οπαδών του διέσχισε τόσο το κέντρο του Ηρακλείου όσο και περιμετρικά την πόλη, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας σημαίες. Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα κινήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου φτάνοντας μέχρι τη Νέα Αλικαρνασσό.



Η αυτοκινητοπομπή προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο πέρασμα της με την αστυνομία να τη συνοδεύει και να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Τελικά τα δεκάδες αυτοκίνητα των οπαδών της “Ελλήνων Συνέλευσις” κατέληξαν σε αίθουσα κοντά στο γήπεδο του Ηροδότου, όπου βρίσκονταν στελέχη του κόμματος από την Αθήνα.


Πηγή: cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.