Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...!!!

Η γυναίκα έπεσε και χτύπησε στο πεζοδρόμιο - Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στην προσπάθεια να ακινητοποιήσει τον 32χρονο δράστη ...

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκαν γυναίκα και αστυνομικός





Η γυναίκα έπεσε και χτύπησε στο πεζοδρόμιο - Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στην προσπάθεια να ακινητοποιήσει τον 32χρονο δράστη




Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ληστεία στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που περπατούσε δέχτηκε επίθεση από 32χρονο, οποίος άρπαξε την αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.

Κατά τη διάρκεια της ληστείας η γυναίκα τραυματίστηκε. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η γυναίκα έπεσε στο πεζοδρόμιο. Τραυματισμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο 32χρονος δράστης τραυματισε και έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, στη προσπάθεια του ωστόσο τραυματίστηκε από τον δράστη.

Πηγή: www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.