Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ...!!! ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ...

Μια περίεργη υπόθεση προβληματίζει τις τελευταίες ώρες τις ελληνικές αρχές, μετά και τη σύλληψη ενός 37χρονου Τούρκου υπηκόου, ο οποί...





Μια περίεργη υπόθεση προβληματίζει τις τελευταίες ώρες τις ελληνικές αρχές, μετά και τη σύλληψη ενός 37χρονου Τούρκου υπηκόου, ο οποίος πιάστηκε «στα πράσα» να βάζει φωτιά σε δασική έκταση στο Καστελλόριζο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 37χρονος συνελήφθη από κλιμάκιο της Μοίρας Καταδρομών που βρίσκεται στο νησί.




Αρχικά, ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο απ’ όπου ξέσπασε η φωτιά, ισχυρίστηκε πως είναι μετανάστης και πως έχει τραυματιστεί, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και υποστήριξε πως έβαλε φωτιά, επειδή... κρύωνε, για να πει αμέσως μετά ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας!

Ο ίδιος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε περισσότερο σχετικά με την πράξη του, γεγονός που «φουντώνει» τα σενάρια για ύποπτα παιχνίδια κατασκοπείας στο ακριτικό νησί του Αιγαίου.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση επέμβαση του Στρατού αλλά και τη συνδρομή ενός Canadair που πραγματοποίησε από αέρος ρίψεις νερού.



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.