Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ

Ο 55χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα - Η 19χρονη κόρη του πέθανε, όταν ο πατ...






Ο 55χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα - Η 19χρονη κόρη του πέθανε, όταν ο πατέρας της την κλείδωσε στο διαμέρισμά τους, στην Πετρούπολη, προσπάθησε να την στραγγαλίσει και έβαλε φωτιά στο σπίτι, για να καούν




Καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι παρουσιάστηκε σήμερα ο πατέρας της 19χρονης Ειρήνης για να απολογηθεί στην ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα.


Ο 55χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα. Να υπενθυμίσουμε ότι η 19χρονη κόρη του πέθανε όταν ο πατέρας της την κλείδωσε στο διαμέρισμά τους στην Πετρούπολη, προσπάθησε να την στραγγαλίσει και έβαλε φωτιά στο σπίτι για να καούν.





Οι γείτονες που είδαν τους καπνούς ειδοποίησαν την πυροσβεστική που έφθασε άμεσα στο σημείο και απεγκλώβισε πατέρα και κόρη. Δυστυχώς η 19χρονη υπέκυψε λίγες μέρες αργότερα.Ο πατέρας της νοσηλευόταν φρουρούμενος λόγω των τραυμάτων που είχε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 55χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό. Όμως μετά το θάνατο της κοπέλας , η κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.


«Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας μου για τον θάνατο του παιδιού μου»

«Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το θάνατο του παιδιού μου. Ήξερε τι έκανε, το είχε σχεδιάσει. Θέλω να τον δω στα μάτια και να μου πει για ποιο λόγο σκότωσε το παιδί μας».Με τα παραπάνω λόγια είχε ξεκινήσει την κατάθεσή της η μητέρα της 19χρονης Ειρήνης όταν είχε κληθεί από την ανακρίτρια , που ερευνά την υπόθεση.

Η δικηγόρος της, η κ. Γιάννα Παναγοπούλου είχε πει στο protothema.gr

«Πρόκειται για μια στυγερή δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού του οποίου ο θάνατος προήλθε από την βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της . Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής για το ποινικό αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της 19χρονης Ειρήνης», είχε δηλώσει η κ. Παναγοπούλου.

Το χρονικό της τραγωδίας




Η τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο εκτυλίχθηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου σε ένα διαμέρισμα στην Πετρούπολη.

Αφορμή αποτέλεσε ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της και στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος πατέρας της δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά.

Τότε ο άνδρας, σύμφωνα με το σενάριο στο οποίο έχει καταλήξει η έρευνα των αστυνομικών, επιτέθηκε στην κόρη του, προσπάθησε να την στραγγαλίσει, ενώ όταν εκείνη του ξέφυγε, την κυνήγησε στο διάδρομο του διαμερίσματος και με ένα μαχαίρι την τραυμάτισε στο πρόσωπο και το λαιμό. Στη συνέχεια άδειασε καυτό λάδι στο διαμέρισμα και έβαλε φωτιά.

Η Ειρήνη άντεξε μόλις δύο ημέρες στη ΜΕΘ του Θριάσιου νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.