Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής Δημήτριος Ζίας (Dimitrios Zias) συνελήφθη για επίθεση εις βάρος δύο γυναικών και προσήχθη ενώπιον του Κακουργι...




ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής Δημήτριος Ζίας (Dimitrios Zias) συνελήφθη για επίθεση εις βάρος δύο γυναικών και προσήχθη ενώπιον του Κακουργιοδικείου του Κουίνς (Criminal Court of Queens County) όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για λεκτική επίθεση και χειροδικία με συνέπεια την πρόκληση σωματικών βλαβών και για έγκλημα μίσους.




Το συμβάν, όπως αναφέρεται στην αναφορά της αστυνομικού ενώπιον του Δικαστηρίου, συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 2:00 μ.μ. στον σταθμό της Γραμμής «Μ» και «R» στη συμβολή της 67ης Λεωφόρου και της Λεωφόρου του Κουίνς στην περιοχή Φόρεστ Χιλς, της Νέας Υόρκης, την ώρα που οι δύο γυναίκες ετοιμάζονταν να εισέλθουν στον σταθμό του τρένου.



Ο ομογενής, όπως ανέφερε η αστυνομικός Τζίνα Μπράουν, αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στην μάνα και την κόρη της, καλώντας τες να φύγουν από την χώρα διότι ήταν μουσουλμάνες. Η κόρη σφόδρα ενοχλημένη από την συμπεριφορά του τον προκάλεσε να επαναλάβει και πάλι την φράση. Ο κατηγορούμενος φέρεται να την έφτυσε και την χαστούκισε και η 37χρονη σωριάστηκε στο έδαφος.

Η 57χρονη μητέρα της έσπευσε να απελευθερώσει την κόρη της από την μανία του δράστη και δέχτηκε και η ίδια επίθεση και τραυματίστηκε.

Ο ομογενής φέρεται να τελούσε υπό επήρεια και όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί τους ρώτησε με ύφος: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με συλλαμβάνετε; Με συλλαμβάνετε επειδή είμαι πλούσιος και λευκός;».





Ο «Εθνικός Κήρυκας» επικοινώνησε με την εκπρόσωπο Τύπου της Εισαγγελίας του Κουίνς, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός, παραχώρησε τα δικαστικά έγγραφα και επεσήμανε ότι ο δικαστής αποφάσισε την αποφυλάκισή του με εγγύηση $50.000 σε ομόλογα είτε $25.000 τοις μετρητοίς.

Παράλληλα, διέταξε την επιστροφή του κατηγορουμένου στο δικαστήριο στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο «Ε.Κ.» επικοινώνησε με την συνήγορο του ομογενή, Ντον Μάρτιν (Dawn Martin), αλλά μέχρι δεν απάντησε στο τηλεφωνικό μας μήνυμα.

Ο κατηγορούμενος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα https://www.dnainfo.com είχε συλληφθεί το 2015 με την κατηγορία της παράνομης φωτογράφησης γυναίκας, είχε παραδεχτεί την ενοχή του και είχε καταδικαστεί σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή.

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.