Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΚΕΛΩΝΗ: ΥΠΟΠΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΓΡΑΔΑ ΦΑΜΙΛΙΑ - ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Δύο συλλήψεις υπόπτων - Η αστυνομία διέκοψε τη λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό και έκλεισε τα καταστήματα στους γύρω δρόμους - Πυροτε...







Δύο συλλήψεις υπόπτων - Η αστυνομία διέκοψε τη λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό και έκλεισε τα καταστήματα στους γύρω δρόμους - Πυροτεχνουργοί έχουν σπεύσει στο σημείο - Έκλεισε και ο σταθμός του μετρό





Συναγερμός υψίστου βαθμού σήμανε στις αρχές της Βαρκελώνης, μετά την αναφορά για ύποπτο βαν, το οποίο είναι παρκαρισμένο κοντά στον Καθεδρικό Ναό Sagrada Familia.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία διέκοψε τη λειτουργία και έδωσε εντολή για την άμεση εκκένωση του Καθεδρικού Ναού, ενώ δόθηκε οδηγία στα διπλανά καταστήματα να κλείσουν τις πόρτες τους και να αποχωρήσουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες. Επίσης, η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στη Sagrada Familia και έδωσε εντολή να κλείσει ο κοντινός σταθμός του μετρό για λόγους ασφαλείας.



Όπως ανέφεραν πηγές της καταλανικής αστυνομίας, το βαν εντοπίστηκε να μεταφέρει ένα ύποπτο πακέτο, γεγονός που ενεργοποίησε αμέσως τις αρχές, λίγες εβδομάδες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στον πεζόδρομο Las Ramblas και στην πόλη Καμπρίλ, που στοίχισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους.

Η αστυνομία της Καταλονίας γνωστοποίησε ότι ομάδα πυροτεχνουργών έχει αναπτυχθεί στην περιοχή κοντά στο ναό Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη, προκειμένου να ελέγξει ένα φορτηγάκι που βρίσκεται σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με αναφορές των ισπανικών ΜΜΕ, η καταλανική αστυνομία προχώρησε ήδη σε δύο συλλήψεις που σχετίζονται με το ύποπτο όχημα, ενώ η επιχείρηση της ομάδας πυροτεχνουργών συνεχίζεται.

Η καταλανική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση προς τους κατοίκους της γύρω περιοχής, τους οποίους καλεί να μείνουν στα σπίτια τους και να μείνουν ψύχραιμοι.










protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.