Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στη σύλληψη 59χρονου κατοίκου Λευκωσίας προχώρησε η Αστυνομία - Την υπόθεση κατήγγειλε 56χρονος διευθυντής εταιρείας, στην οποία εργ...





Στη σύλληψη 59χρονου κατοίκου Λευκωσίας προχώρησε η Αστυνομία
- Την υπόθεση κατήγγειλε 56χρονος διευθυντής εταιρείας, στην οποία εργάζεται ο 59χρονος
- Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μετά από λογομαχία ο υπάλληλος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον διευθυντή




Στη σύλληψη 59χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα, η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού και μαχαιροφορίας.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία 56χρονος, διευθυντής εταιρείας, στην οποία εργάζεται ο 59χρονος. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7μ.μ. χθες, μετά από λογομαχία που είχε ο 56χρονος, με τον 59χρονο, στο χώρο εργασίας τους, στη Λευκωσία, ο 59χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον παραπονούμενο, στο χέρι.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο 56χρονος, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα, μήκους τεσσάρων εκατοστών περίπου, στο δεξί χέρι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Εναντίον του 59χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.