Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕ 52ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΗΠΙΕ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Προχθές... (02-09-2017) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τρο...




Προχθές...
(02-09-2017) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε μία 51χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της τελευταίας. Ακολούθως, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε, με το όχημά του, τον τόπο του ατυχήματος.





Στη συνέχεια, ο 52χρονος, κινούμενος με το παραπάνω αυτοκίνητο σε δημοτικές οδούς στη Μυτιλήνη, ενεπλάκη σε δύο περιπτώσεις σε τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών με σταθμευμένα οχήματα, ενώ στη μια από αυτές, εγκατέλειψε και πάλι τον τόπο του συμβάντος.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ο 52χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο διερεύνησης μέθης.

Ο προαναφερόμενος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Η 51χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.


Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.