Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ» ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΑΧΙΡ ΒΕΛΙΟΥ...

Στα πλαίσια της καθιέρωσης του έτους προς τιμήν του Γκιέργκι Καστριότι, όπως ανακοινώθηκε από τη νέα κυβέρνηση της Αλβανίας, μαζί μ...







Στα πλαίσια της καθιέρωσης του έτους προς τιμήν του Γκιέργκι Καστριότι, όπως ανακοινώθηκε από τη νέα κυβέρνηση της Αλβανίας, μαζί με άλλες τρεις επετείους βασικές για το αλβανικό έθνος, απόψε στα Τίρανα, έγινε συνάντηση των επικεφαλής του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας και της ‘Φυσικής Αλβανίας’.





Ο πρόεδρος του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας, Ταχίρ Βελίου και ο συντονιστής του παραρτήματος των Τιράνων Φρόκ Μπαρντί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Λίστας της Φυσικής Αλβανίας, Κότσο Ντανάι και συζήτησαν μια σειρά θεμάτων εθνικής σημασίας, που αναφέρονται στην υλοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία και τη Λίστα για τη Φυσική Αλβανία, που υπεγράφη στις 4 Δεκεμβρίου 2016 στα Τίρανα.

Το μνημόνιο παραπέμπει στη νομική πράξη της 28ης Νοεμβρίου του 1912 που αναφέρεται στην Ανεξαρτησία της Αλβανίας καθώς και στα νομικά και φυσικά σύνορά της...

Οι επικεφαλής των δύο αυτών ακροδεξιών, φασιστικών κινημάτων, συμφώνησαν να συνεχίσουν τις τακτικές συναντήσεις.

Ιδιαίτερα «μετά τη νομιμοποίηση του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας, (από το αλβανικό κράτος), η αλβανική πολιτική θα κερδίσει στο ζήτημα των εθνικών συμφερόντων», όπως είπε ο Βελίου.

Ο Ντανάι, με τη σειρά του, επεσήμανε ότι η ‘Φυσική Αλβανία’ είναι πάνω από όλα «και δεν είμαστε παρά υπηρέτες (του έθνους) για την υλοποίηση της νομικής πράξης της 28 Νοεμβρίου του 1912», κατέληξε ο Ντανάι.

(shqiperiaebashkuar.al)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.