Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ... ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

Επίσκεψη Μακρόν... τέλος! - Αναχώρησε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας από το Ελευθέριος Βενιζέλος - Τους συνόδεψε μέχρι την πόρτα του...





Επίσκεψη Μακρόν... τέλος! - Αναχώρησε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας από το Ελευθέριος Βενιζέλος - Τους συνόδεψε μέχρι την πόρτα του αεροσκάφους ο Αλέξης Τσίπρας - Τι είπε στην Μπριζίτ Τρονιέ - Νωρίτερα είχαν προλάβει να... αναστατώσουν το κέντρο της Αθήνας! - "Διέλυσαν" τον προγραμματισμό και κατέβηκαν για βόλτα στην "καρδιά" της αθηναϊκής πρωτεύουσας!






Μετά από περίπου 28 ώρες, η εοπίσκεψη Μακρόν ολοκληρώθηκε! Λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 08.09.2017, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας μπήκε στα αεροσκάφη για την αναχώρηση.
Το αντίο Τσίπρα σε Μακρόν και Τρονιέ!

Και λέμε στα αεροσκάφη διότι Εμανουέλ Μακρόν και Μπριζίτ Τρονιέ δεν φεύγουν μαζί! Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας συνόδευσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε έναν θερμότατο εναγκαλισμό με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα του είπε κάτι στο αυτί. Το κλίμα ήταν εγκάρδιο μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ στην συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε έναν διάλογο με την Μπριζίτ Τρονιέ.

«Ήταν χαρά μας να σας έχουμε εδώ και ελπίζω να έρθετε ξανά στην Ελλάδα«, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην σύζυγο του Γάλλου προέδρου.

Επίσκεψη Μακρόν… τέλος με διαφορετικά αεροσκάφη!

Αμέσως μετά τον… αποχαιρετισμό, είχε έρθει η ώρα για το αντίο! Ο Εμανουέλ Μακρόν έδωσε ένα φιλί στην Μπριζίτ Τρονιέ κι εκείνη έφυγε από το σημείο!




Πθανότατα για λόγους ασφαλείας, το προεδρικό ζεύγος αναχώρησε από την χώρα μας με διαφορετικά αεροσκάφη.

Δείτε τις εικόνες





Περίπου στις 17:30 απογειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Περίπου επτά λεπτά αργότερα, απογειώθηκε και το δεύτερο προεδρικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον Εμανουέλ Μακρόν.

Δείτε τις εικόνεςΤο αεροσκάφος που μετέφερε την Μπριζίτ Τρονιέ / Φωτογραφία από Youtube / ΕΡΤ

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.