Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ...!!! ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΟΡΤΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ» ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ...!!!

Στην Άγκυρα γυναίκα ονόματι Τ.Ε. υποστήριξε πως έγιναν παράπονα στον διαχειριστή της πολυκατοικίας όπου κάθεται διότι ευρισκόμενη ...







Στην Άγκυρα γυναίκα ονόματι Τ.Ε. υποστήριξε πως έγιναν παράπονα στον διαχειριστή της πολυκατοικίας όπου κάθεται διότι ευρισκόμενη στο σπίτι της φοράει σορτς.




¨Συνεχώς παρενοχλούμαι¨

Σύμφωνα με την είδηση από την Sol, η καθηγήτρια αγγλικών Τ.Ε. σε μήνυμα που ανήρτησε στο FB, αναφέρει πως εδώ και περίπου ένα χρόνο στο σπίτι που κατοικεί στην περιοχή Κιζιλαγί, παρενοχλείται και παρατηρείται διαρκώς από τους εργάτες που δουλεύουν στο μπροστά μέρος της πολυκατοικίας, από άλλα άτομα που κατοικούν στην διπλανή πολυκατοικία και από τον γιό του γείτονα της.

¨Για το καλό σου κλείνε τις κουρτίνες¨

Η Τ.Ε. συνέχισε ως εξής: Σήμερα λοιπόν ο διαχειριστής μου είπε πως του έγιναν ¨παράπονα¨ πως γυρνάω με το σορτς και με παρατηρούν. Μάλιστα επειδή φόρεσα σορτς στο ίδιο μου το σπίτι, αυτοί που παρατηρούν το σπίτι παραπονέθηκαν στον διαχειριστή και αυτός με προειδοποίησε πως ¨για το δικό μου καλό¨ να κρατώ τις κουρτίνες κλειστές. Στον δρόμο δεν υπάρχει γαλήνη, σε χώρους έξω δεν υπάρχει, μα που βρίσκουν το θράσος αυτοί οι άνθρωποι να ανακατεύονται και στα σπίτια μας; Μα πως θα ζήσουμε εμείς ! Να πάω στην αστυνομία να υποβάλλω καταγγελία, να κάνω διαμαρτυρία στην συνοικία, είναι να τρελαίνεσαι. Βαρέθηκα¨.

http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.