Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ... ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΚΡΑΠΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ… ΡΑΤΣΙΣΜΟ!

Μέχρι και ο Γιώργης ο Καρατζαφέρης βγήκε την περασμένη Δευτέρα στην εκπομπή του στο «ΑΡΤ» και «έκραξε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επ...







Μέχρι και ο Γιώργης ο Καρατζαφέρης βγήκε την περασμένη Δευτέρα στην εκπομπή του στο «ΑΡΤ» και «έκραξε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επειδή παράτησε την Εθνική μας Ομάδα Μπάσκετ για τα εκατομμύρια δολάρια των Μπάκς του Μιλγουόκι.




Ο Καρατζαφέρης ήταν πολύ σκληρός με τον Γιάννη, αλλά είπε αλήθειες: Ο Αντετοκούνμπο ήρθε φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα για να κάνει μερικές «αρπαχτές» (διαφημίσεις επί πληρωμή για την «Aegean» κλπ.) και μόλις έφτασε η στιγμή να προσφέρει κάτι, δήλωσε τραυματίας και άφησε την Εθνική στα «κρύα του λουτρού».

Και πολύ σωστά επεσήμανε ότι σε μια Ελλάδα που πεινάει, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο πάμπλουτος Αντετοκούνμπο έβαλε το χέρι στην τσέπη για να ανακουφίσει μια φτωχιά ελληνική οικογένεια!.. Ούτε κάν τους εισβολείς λαθρομετανάστες δεν σκέφτηκε να βοηθήσει, για τους οποίους – πάντως – έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις, προκειμένου να τους… αγαπήσουν οι ρατσιστές Έλληνες!..

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!..

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, πληθαίνουν τα άρθρα των μπολσεβίκων δημοσιογράφων σε όλες τις εφημερίδες που αποθεώνουν τον Αντετοκούνμπο και καταγγέλλουν για ρατσισμό τους Έλληνες που του ασκούν κριτική. Στην «Καθημερινή» της 24ης Αυγούστου, η Αριστοτελία Πελώνη αφού πρώτα καθυβρίζει τους Έλληνες «ρατσιστές» που τολμάνε να ασκήσουν κριτική στον Μέγα Αντετοκούνμπο, γράφει πως ο Γιάννης δεν μας χρωστάει τίποτα!..

Φυσικά, σε αυτό την διαψεύδει ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Blue» της Aegean δήλωσε επί λέξει: «Ο πατέρας μου αποφάσισε να φέρει την οικογένειά του στην Ελλάδα γιατί πίστευε πως είναι η καλύτερη χώρα για να μεγαλώσουν τα παιδιά του. “Εδώ θα έχετε δωρεάν παιδεία”, μου είπε κάποτε. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω αυτό. Ποτέ δεν θα πάψω να ευγνωμονώ την Ελλάδα για τη δωρεάν παιδεία που μου παρείχε, για τις ευκαιρίες που μου έδωσε»!..




ΡΩΤΑΜΕ: Σκέφτηκε ποτέ ο Αντετοκούνμπο να δώσει κάτι στην Ελλάδα, για όλα αυτά τα εκατομμύρια που έδωσε για να τον σπουδάσει και να τον κάνει άνθρωπο;

Για να μη μιλήσουμε ότι επί 20 τουλάχιστον χρόνια επιτρέπαμε στον πατέρα του τον Τσαρλς να πουλάει παράνομα «μαΪμούδες» προϊόντα στους δρόμους (χωρίς να πληρώνει ΦΠΑ) για να τον μεγαλώσει, μαζεύονται για πλάκα 50.000 ευρώ, δηλαδή ούτε τα μισά από όσα πήρε ο Γιάννης το καλοκαίρι για τις διαφημίσεις της Aegean!..

Όσο για το ότι αγαπάει την Ελλάδα ο Γιάννης και πήρε καλή Ελληνική Παιδεία, ο «Στόχος» αναρτά το απολυτήριό του στην Γ΄ Γυμνασίου, όπου φαίνεται καθαρά πως οι μπολσεβίκοι καθηγητές τον προβίβαζαν με την βάση σε όλα τα μαθήματα, για να μή κατηγορηθούν ότι είναι ρατσιστές και άφησαν στην ίδια τάξη έναν αλλοδαπό!..

 Εφημερίδα "Στόχος"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.