Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ; ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΕ «ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ» ΚΑΙ «ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ» ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Το κυβερνών κόμμα και ο πρωθυπουργός έχουν ολοκληρώσει την μετάλλαξη τους είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ και τόνισε ότι η εργατική τάξη και η νεο...




Το κυβερνών κόμμα και ο πρωθυπουργός έχουν ολοκληρώσει την μετάλλαξη τους είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ και τόνισε ότι η εργατική τάξη και η νεολαία δεν πρέπει να παγιδευτεί «για μια ακόμα φορά σε αναχώματα που ετοιμάζονται»




Οξύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά στον Πρωθυπουργό με αφορμή την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, εξαπέλυσε νωρίτερα με την ομιλία του στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" στο Ίλιον, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, αφού σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρώσει τη μετάλλαξή του σε ένα αστικό κόμμα και μετρά ήδη δυόμιση χρόνια αστικής διαχείρισης», πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του, ως υπηρέτη των μονοπωλιακών ομίλων, της καπιταλιστικής ανάπτυξης» σημειώνοντας πως «η καπιταλιστική ανάπτυξη, παρά τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν απευθύνεται στο λαό, δεν μπορεί να είναι δίκαιη. Γιατί δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει».




«Τα παραδείγματα αμέτρητα και πιο πρόσφατο το ναυάγιο στη Σαλαμίνα. Από τη μια πανηγύρια για το ότι ο Πειραιάς γίνεται "πύλη εισόδου", διεθνής "κόμβος" και από την άλλη πλοία επιπλέοντα φέρετρα καταστρέφουν την υγεία και το περιβάλλον, στερούν από το λαό της Αθήνας ακόμα και μια βουτιά στο Σαρωνικό. Αυτή είναι η ανάπτυξή τους» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε επίσης στα «βαθιά ταξικά και άδικα» αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όσα ετοιμάζεται να ψηφίσει με την τρίτη αξιολόγηση, προσθέτοντας «το ίδιο ταξικά και άδικα είναι τα όσα υπόσχεται η ΝΔ η οποία βέβαια υποστηρίζει ότι σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ εκείνη και ξέρει, και θέλει, και μπορεί να κάνει καλύτερα τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του κεφαλαίου».

Απευθυνόμενος στα νέα παιδιά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων είπε «Λύση υπάρχει! Με το ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής!», αναλύοντας, στη συνέχεια, την σημασία και την δύναμη του οργανωμένου αγώνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κάλεσε όσους νιώθουν απογοητευμένοι και εξαπατημένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν καμία εμπιστοσύνη στην ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα προσθέτοντας ότι η λύση για τον λαό βρίσκεται «έξω από το γήπεδο της αστικής διαχείρισης», σε συμπόρευση με το ΚΚΕ «για να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε οριστικά τη βαρβαρότητα».

Κάλεσε την εργατική τάξη και την νεολαία να μην παγιδευτεί «για μια ακόμα φορά σε αναχώματα που ετοιμάζονται. Να μην υποταχθεί στους σχεδιασμούς του συστήματος και της ΕΕ για τη νέα διάταξη του πολιτικού τους προσωπικού».

Ττλέλος ο ΓΓ του ΚΚΕείπε ότι πρέπει να κλείσει η βάση της Σούδας και να μην μεταφερθούν ξανά πυρηνικές κεφαλές του ΝΑΤΟ στον 'Αραξο και επανέλαβε ότι πρέπει να απομονωθεί "η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.