Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟΝ «ΒΑΞΕΒΑΝΑΚΟ» ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΓΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ»

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!! ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Α Λ Η Τ Ε Ι Α ΒΑΞΕΒΑΝΗ....!!!! ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ» ΚΑΙ ...






ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!! ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Α Λ Η Τ Ε Ι Α ΒΑΞΕΒΑΝΗ....!!!! ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ» ΚΑΙ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» ΤΟ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ ΓΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ!

Σε ένα από τα προηγούμενα πρωτοσέλιδά μας στο zougla.gr είχαμε επισημάνει πως το φαινόμενο του λαθρεμπορίου καυσίμων και της διάβρωσης των μηχανισμών ελέγχου του κράτους είναι και διαχρονικό και διακομματικό.





Πριν αλέκτoρα φωνήσαι τρις είχαμε και την θριαμβευτική επιβεβαίωση του συλλογισμού μας. Στην ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη αναρτήθηκε είδηση-σχόλιο σχετικά με τον πλοιοκτήτη Θεόδωρο Κουντούρη και το ναυάγιο του πειρατικού του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Σε αυτή την ανάρτηση φιγουράρει σε περίοπτη θέση ένα τμήμα της επίσημης ιστοσελίδας του αποκαλούμενου και Ομίλου του Θεόδωρου Κουντούρη με την επωνυμία «Fos Petroleum» με όλα τα στελέχη της εταιρείας του. Σε αυτήν την επίσημη φωτογραφία της εταιρείας του διακρίνουμε και τον Μάνθο Γιουρτζόγλου.

Η ανάρτηση του zougla.gr: Πειρατές έπνιξαν στην πίσσα τον Σαρωνικό


Εάν κάποιος παρατηρήσει με προσοχή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη θα ανακαλύψει ότι η φωτογραφία έχει απαλειφθεί και αντικατασταθεί από μια άλλη που ανήκει σε μια γυναίκα.


H ανάρτηση στο «Documento»





H ανάρτηση στο «Κουτί της Πανδώρας»




Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίον ο φιλοκυβερνητικός Κώστας Βαξεβάνης ξέχασε τον Μάνθο Γιουρτζόγλου και τον αφαίρεσε από το δημοσίευμά του; Η απάντηση είναι παρά πολύ απλή. Ο Μάνθος Γιουρτζόγλου είναι γνωστός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ με έντονη δράση και κυρίως με εκπομπή στην «επαναστατική» ΕRTOpen. Βλέπετε ο Μάνθος Γιουρτζόγλου, εκτός από στέλεχος του Θεόδωρου Κουντούρη του πειρατή, ο οποίος έχει και περίοπτη θέση στην εταιρεία αφού όπως φαίνεται σε αυτόν καταλήγουν οι παραγγελίες αλλά και από αυτόν ξεκινούν τα «μπάρκα», έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία. Την τζαζ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.