Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΩΡΑ - ΜΠ@ΥΡΔΕΛ@: ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ!..

Οι δυο αλλοδαποί, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν Η δίψα δυο αλλοδαπών για παράνομο κέρδος στη Μύκονο, τους έκανε απρ...




Οι δυο αλλοδαποί, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν

Η δίψα δυο αλλοδαπών για παράνομο κέρδος στη Μύκονο, τους έκανε απρόσεκτους. Έτσι, έπεσαν εύκολα στην παγίδα που τους έστησε ένας αστυνομικός του τοπικού τμήματος, ο οποίος προσποιήθηκε τον αγοραστή για την κοκαΐνη που διέθεταν προς πώληση.





Ο αστυνομικός κατάφερε να εντοπίσει τον 36χρονο Αλβανό και τον 34χρονο Πακιστανό για τους οποίους είχε πληροφορηθεί ότι αναζητούσαν αγοραστές, ήρθε σε επαφή μαζί τους και τους έπεισε ότι ήθελε να προμηθευτεί ποσότητα κοκαΐνης. Το ραντεβού κλείστηκε και, μόλις ο «πελάτης» παρέδωσε τα προσημειωμένα χρήματα και πήρε τα ναρκωτικά, επενέβησαν οι συνάδελφοί του.

Οι δυο αλλοδαποί, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τα χρήματα που είχαν παραλάβει και μια ακόμη μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.