Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΞ... ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!

Όπως είχαν ανακοινώσει οι δύο οργανώσεις των Σλάβων μακεδονιστών των Σκοπίων, διαμαρτυρήθηκαν για την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού ...





Όπως είχαν ανακοινώσει οι δύο οργανώσεις των Σλάβων μακεδονιστών των Σκοπίων, διαμαρτυρήθηκαν για την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, μπροστά από την εκκλησία της ‘Παναγίας’ που βρίσκεται παρόχθια του ποταμού Βαρδάρη (Αξιού) και μεταξύ του υπουργείου Εξωτερικών και της Ακαδημίας Επιστημών.




Οι Σλάβοι "μακεδονιστές" των ΨΕΥΔΕΠΊΓΡΑΦΩΝ οργανώσεων «Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο» και «Μακεδονικό Μανιφέστο», διαδήλωσαν, κρατώντας στα χέρια σημαίες με τον Ήλο της Βεργίνας και συνθήματα κατά της ΕΕ και της αλλαγής της συνταγματικής ονομασίας της χώρας, καθώς και χάρτες της λεγόμενης ‘Μεγάλης Μακεδονίας’, που περιλαμβάνει όλη την αρχαία γεωγραφική Μακεδονία.

Αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν τους μακεδονιστές των Σκοπίων, οι οποίοι ήταν περίπου 30 άτομα, σύμφωνα με τα σλαβικά μέσα ενημέρωσης της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας.

Στην πεάνω φωτογρα φία: Ο Τοντόρ Πετρόφ (στον κύκλο) πρόεδρος της οργάνωσης που φέρει το όνομα "Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο", κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου τρεις δεκάδες γυφτοσκοπιανούς στη "διαμαρτυρία" για την επίσκεψη Κοτζιά στα Σκόπια








--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.