Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ - ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ» ΜΕΣΑ ΣΕ 90 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ 'Η ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ - ΕΙΧΑΝ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Οι ληστές είχαν «ρημάξει» περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, με τη λεία τους να φτάνει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Τα στοιχεία κα...

Αυτός είναι ο πρωταθλητής της συμμορίας των ληστών – Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση τους




Οι ληστές είχαν «ρημάξει» περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, με τη λεία τους να φτάνει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας που είχε διαπράξει ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και επιχειρήσεις...




...όπως ταχυδρομικά υποκαταστήματα, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων και πρακτορεία του ΟΠΑΠ, έδωσε σήμερα Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευσε και βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο οι ληστές «χτυπούσαν» τους στόχους τους, με στόχο όπως αναφέρει «οι πολίτες και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα να αντιλαμβάνονται την παρουσία ατόμων, που διαπράττουν τέτοια αδικήματα και να αποτρέπουν κατ’ αυτόν τον τρόπο κινδύνους, ενδεχομένως και κατά της ζωής τους».

Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται κι ένας 32χρονος οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας, με σημαντικές νίκες σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

Δείτε το βίντεο με τη δράση των ληστών:



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.