Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΞΙΑ ΣΤΟ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ... Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ» ΛΕΕΙ Ο ΣΚΛΟΥΚΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας άσος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά λέγοντας ότι είναι μία από τις καλύτ...







Ο Έλληνας άσος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά λέγοντας ότι είναι μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τουΞεκίνησε το ματς με 0/4 σουτ, αλλά όταν πήρε μπροστά κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει! Ο Κώστας Σλούκας με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος των κορυφαίων στη νίκη της Εθνικής επί της Λιθουανίας που μας οδήγησε στους "8" του Eurobasket 2017.




«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη! Πρόκειται για μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και είμαστε πανάξια στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ήμασταν φανταστικοί και στα 40 λεπτά, ελέγξαμε το παιχνίδι. Όλοι έβαλαν κάτι για να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πει ότι πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα, αν η άμυνά μας είναι καλή στο 5-5. Το παιχνίδι ήταν ελεγχόμενο. Η πραγματική Ελλάδα είναι αυτή που βρίσκεται στους 8 και θέλουμε να την πάμε λίγο παραπάνω».

Για να καταλήξει: «Η Ελλάδα είναι αυτή που βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Εκεί που ήταν και την προηγούμενη φορά. Πλέον θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω», ενώ για τον εαυτό του, τόνισε:

«Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Σήμερα ένιωθα καλά, αλλά όλοι ήταν σε εξαιρετική μέρα. Είμαστε πολύ δεμένοι, το προπονητικό τιμ δεν κοιμάται, ξέραμε όλα τα plays του και ήταν δίκαιο να βρεθούμε στους 8».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.