Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ 56 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Δες εδώ μπλουζάκι ανθρώπου 56 χρονών που ο σοφός λαός τον έβγαλε πρώτο σε ψήφους κι έγινε υπουργός οικονομικών την κρισιμότερη περίοδο...











Ενας άνθρωπος σε αναπηρικό αμαξίδιο να πατά έναν άλλο που είναι πεσμένος στο έδαφος ενώ η λεζάντα γράφει: "It's the economy, stupid!"

Έναν πολύ... πρωτότυπο τρόπο επέλεξε αυτή τη φορά για να απευθυνθεί στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο πρωήν υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.






Στην πρόσφατη ομιλία του στην Πάτρα, ο κύριος Βαρουφάκης εμφανίστηκε με t-shirt, γεγονός που δεν προκάλεσε αρχικά εντύπωση σε κανέναν, αφού συνηθίζει να εμφανίζεται είτε με κολλητά μπλουζάκια είτε με πουκάμισα λαχούρια. Οι πιο προσεκτικοί όμως παρατήρησαν πως το μπλουζάκι του πρώην υπουργού δεν ήταν συνηθισμένο και πως το κάπως «αφηρημένο» σκίτσο που είχε μπροστά, ήταν πολύ πολύ συγκεκριμένο.

Έδειχνε έναν άντρα σε αναπηρικό αμαξίδιο να πατά έναν άλλο, πεσμένο στο έδαφος, ενώ η λεζάντα γράφει: "It's the economy, stupid!", δηλαδή, «είναι η οικονομία, ηλίθιε!» μια ατάκα που πρώτος είχε πει ο σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον Τζέιμς Καρβίλ προς τον τότε πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον Πρεσβύτερο, το 1992.
Την φράση αυτή όμως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κύριος Βαρουφάκης, του είχε πει και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην διάρκεια συνάντησής τους, κατά την σύντομη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται πάντως πως η ομιλία Βαρουφάκη στην Πάτρα και άρα το μήνυμα προς τον Σόιμπλε, «εστάλη» το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, πριν δηλαδή γίνει γνωστό πως ο Γερμανός πολιτικός «μετακομίζει» στο προεδρείο της Βουλής και αφήνει το υπουργείο Οικονομικών

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.