Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ: 55ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΕΞ΄ΕΠΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ - ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Η 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ

Τι λέει ο πρόεδρος του χωριού: "Είχε οικονομικά προβλήματα" - Το σπίτι του αυτόχειρα αποκλείστηκε από τις Αρχές, προκειμένου...




Τι λέει ο πρόεδρος του χωριού: "Είχε οικονομικά προβλήματα" - Το σπίτι του αυτόχειρα αποκλείστηκε από τις Αρχές, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα - Ο 55χρονος άντρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα εξ επαφής στην καρδιά του




Μια ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Θήβας. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18.00 στο Μουρίκι Θηβών. Ένας πατέρας αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός από την 10χρονη κόρη του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο thiva.gr, το παιδί βρήκε τον πατέρα του νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, με τα ουρλιαχτά του να σηκώνουν στο «πόδι» ολόκληρη την περιοχή.
Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα.

Το σπίτι του αυτόχειρα αποκλείστηκε από τις Αρχές, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 55χρονος άντρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα εξ επαφής στην καρδιά του. Στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρήκαν τόσο το όπλο, όσο και έναν κάλυκα. Για την ώρα παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα τον άτυχο άντρα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος άντρας φέρεται να αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας ενώ κάποια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τελευταία επιβάρυναν την κατάστασή του, με αποτέλεσμα να απομονωθεί στο σπίτι του.

«Με την γυναίκα του έχει χωρίσει χρόνια. Το παιδί έμενε με εκείνον και τη γιαγιά του. Είχε χρόνια προβλήματα με την υγεία του αλλά και οικονομικά προβλήματα. Είχε μία εταιρεία σεκιούριτι η οποία όμως δεν πήγε καλά. Παλαιότερα ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής. Τα τελευταία χρόνια είχε απομονωθεί στο σπίτι του», λέει ο πρόεδρος του χωριού Μουρίκι, Δημήτρης Πέτρου.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Τραγική φιγούρα η 10χρονη κόρη του αυτόχειρα που παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από τους στενούς του συγγενείς σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας που συγκλονίζει την πόλη της Βοιωτίας.

Πηγή
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.