Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...!!! ΒΡΕΘΗΚΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΟΛΟΜΟΝΑΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - ΣΠΑΡΑΖΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ! ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ - ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΑΝΗΛΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ! ΒΙΝΤΕ

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα ακούγαμε να κλαίνε. Χθες, όμως η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο» λέει στο protothema.gr ο άνθρωπος ...








«Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα ακούγαμε να κλαίνε. Χθες, όμως η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο» λέει στο protothema.gr ο άνθρωπος που ειδοποίησε την αστυνομία





Συγκλονίζει η υπόθεση της εγκατάλειψης δυο μωρών, ηλικίας τεσσάρων μηνών στο Περιστέρι. Οι άνεργοι γονείς τα άφησαν χθες το απόγευμα μόνα τους στο διαμέρισμα για να πάνε σε νοσοκομείο, καθώς η μητέρα είναι έγκυος.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούγαμε τα μωρά να κλαίνε. Χθες, όμως η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»: Με αυτά τα λόγια περιγράφει την κατάσταση στο protothema.gr ο άνθρωπος που ειδοποίησε την αστυνομία που έφθασε σε διαμέρισμα στο Περιστέρι και εντόπισε τα δίδυμα αγοράκια που είχαν εγκαταλείψει οι γονείς τους. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα παρουσία εισαγγελέα και βρήκαν τα αγοράκια, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.









«Το μωρά δεν είχαν σταματήσει να κλαίνε και οι γονείς άφαντοι. Δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό, απλά χθες το απόγευμα δεν άντεξα άλλο και κάλεσα την αστυνομία. Με εντολή εισαγγελέα έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και μπήκαν μέσα. Βρήκαν τα μωρά μόνα τους» εξηγεί στο protothema.gr ο γείτονας.


Τι αποκάλυψε στο protothema.gr ο γείτονας που βρήκε τα μωρά μόνα τους



Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η μητέρα, ηλικίας 15 ετών, και ο άνδρας της. ηλικίας 20 ετών, άνεργοι και οι δυο, είχαν φύγει από το σπίτι αφήνοντας μόνα τους τα δυο βρέφη για να πάνε σε νοσοκομείο επειδή η μητέρα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της οικογένειας.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισε χθες τους γονείς, 20 και 15,5 ετών αντίστοιχα, στο νοσοκομείο όπου είχαν μεταβεί. Το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.