Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 49ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΓΟΥ

Δεν άντεξε το βάρος του πένθους. Δεν άντεξε την είδηση ότι η αγαπημένη της κόρη είναι νεκρή. Η Μαρία Κλωνή από τα Χαρμπιλέικα, μητέρα...





Δεν άντεξε το βάρος του πένθους. Δεν άντεξε την είδηση ότι η αγαπημένη της κόρη είναι νεκρή. Η Μαρία Κλωνή από τα Χαρμπιλέικα, μητέρας της άτυχης 49χρονης Βασιλικής Κλωνή που σκοτώθηκε στο τροχαίο στα Καμίνια το βράδυ της Δευτέρας, υπέστη έμφραγμα.





Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Πάτρα. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία στην Καρδιολογική κλινική. Το δράμα της οικογένειας δεν σταματά εδώ. Ο σύζυγος της 49χρονης, Γιώργος Παναγιωταρόπουλος, νοσηλεύεται και αυτός σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα θεραπείας, όπως αναφέρει το tempo24.

Τραγική φιγούρα η κόρη του ζευγαριού Φωτεινή, φοιτήτρια της Παντείου. Η οποία είδε τη μητέρα της να χάνει τη ζωή της, στο τραγικό δυστύχημα της Δευτέρας.. Και στο Κράλι, στον οικισμό Χαρμπιλέικα, το πένθος είναι βαθύ. Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι έχασε τη ζωή της, τόσο πρόωρα και άδικα.

Η Βασιλική Κλωνή είχε χάσει τον πατέρα της πριν από χρόνια. Είχε άλλα δύο αδέρφια, την Νέλη και τον Λεωνίδα ο οποίος διαμένει στο χωριό το οποίο έχει “παγώσει” από την είδηση του θανάτου της 49χρονης.

Το χρονικό της τραγωδίας





Θρήνος στον Αλισσό Αχαϊας για το χαμό της 49χρονης Βασιλικής Κλωνή, στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος των Καμινίων. Η γυναίκα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ηλεκτρολόγου Γιώργου Παναγιωταρόπουλου και της 19χρονης κόρης της Φωτεινής, που απεγκλωβίστηκαν από το όχημα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία, για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων, κατά το οποίο ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, στο οποίο είχε συνεπιβάτες την 49χρονη γυναίκα του και την 19χρονη κόρη του.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμό, της 49χρονης, ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της και οι ελαφροί τραυματισμοί της κόρης τους και του 20χρονου οδηγού του έτερου αυτοκινήτου.

Επιπλέον, στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για τα αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.



Πηγή:madata

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.