Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

144 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ. ΕΠΙΑΣΑΝ 21 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ..

Η σπείρα αποτελούνταν από 21 άτομα, μεταξύ των οποίων και πέντε ανήλικοι - Συνελήφθησαν εφτά μέλη Ακόμη και ανήλικα παιδιά συμμετεί...







Η σπείρα αποτελούνταν από 21 άτομα, μεταξύ των οποίων και πέντε ανήλικοι - Συνελήφθησαν εφτά μέλη Ακόμη και ανήλικα παιδιά συμμετείχαν στην πολυμελή σπείρα που δρούσε από τις αρχές του έτους στην Κορινθία και, μέχρι στιγμής, στο ενεργητικό της έχουν καταγραφεί 20 ληστείες και 125 διαρρήξεις, αρπαγές τσαντών και κλοπές ή απόπειρες! Ως τώρα, έχουν συλληφθεί επτά άτομα και κατηγορούνται άλλα 14.




Η συμμορία, που δρούσε στην Κόρινθο και σε χωριά των Δήμων Κορινθίων, Βέλου- Βόχας και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου μετά από πολύμηνες έρευνες. Οι έξι ενήλικοι ηλικίας από 18 ως 23 χρόνων και ένας ανήλικος που συνελήφθησαν, μαζί με τους άλλους δέκα ενήλικους ηλικίας από 18 ως 37 χρόνων και τέσσερις ανήλικους συνεργούς τους, πλησίαζαν πεζούς ή εισέβαλαν σε σπίτια και απειλούσαν τα θύματά τους με όπλα ή τα χτυπούσαν για να αρπάξουν χρήματα, χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Παράλληλα, διέπραξαν 72 κλοπές και 14 απόπειρες κλοπής οχημάτων, ένα από τα οποία πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενώ «έγδυσαν» πέντε οχήματα από τα εξαρτήματά και αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο σε άλλο ένα. Ακόμη, διέρρηξαν 17 καταστήματα και οκτώ κατοικίες και αποπειράθηκαν να τρυπώσουν σε άλλες τέσσερις επιχειρήσεις και ένα σπίτι, ενώ διέπραξαν και τρεις αρπαγές τσαντών.

Τα κλεμμένα οχήματα και μέρος από τη λεία των δραστών βρέθηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή Κορίνθου και ως τότε παραμένουν κρατούμενοι. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων, αλλά και την ταυτοποίηση και άλλων μελών της σπείρας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.