Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ 12ΧΡΟΝΗ...!!! ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΟΥΛΑ...!!!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Hussein Khavari που βίασε και έπνιξε τη 19χρονη Maria Ladenburger. Ο 22χρονος H...

Ο Αφγανός που σκότωσε την κόρη Ευρωπαίου αξιωματούχου είχε βιάσει 12χρονη | Newsit.gr






Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Hussein Khavari που βίασε και έπνιξε τη 19χρονη Maria Ladenburger.




Ο 22χρονος Hussein Khavari φέρεται να είχε βιάσει 12χρονη στο Αφγανιστάν όταν ήταν 14 ετών. Αυτό φέρεται να το αποκάλυψε σε συγκρατούμενό του ενώ συνεχίζονταν οι έρευνες για τη δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας. Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο που ο Khavari συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία της 19χρονης Maria Ladenburger, κόρης αξιωματούχου της ΕΕ, στο Freiburg.

Αστυνομικός στο Freiburg επιβεβαίωσε την ιστορία στο περιφερειακό δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεσή του. Οι γονείς του 22χρονου είχαν έρθει σε συμβιβασμό με την οικογένεια του 12χρονου κοριτσιού ώστε να μη γίνει καταγγελία.

Ο Khavari είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 10 χρόνια για απόπειρα δολοφονίας στην Κέρκυρα το 2013 πριν αναζητήσει καταφύγιο στη Γερμανία το 2015. Είχε ρίξει 20χρονη φοιτήτρια από γκρεμό στην Κέρκυρα το 2013. Η 20χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Όταν ο νεαρός Αφγανός αποφυλακίστηκε δεν εμφανιζόταν στο αστυνομικό τμήμα, με τις αρχές να εκδίδουν ένταλμα έρευνας για τον Khavari. Αλλά μόνο στην Ελλάδα. Οι γερμανικές αρχές επέκριναν τους Έλληνες αστυνομικούς για αμέλεια. Υποστήριξαν ότι αν γνώριζαν το παρελθόν του δεν θα του επέτρεπαν την είσοδο στη χώρα. Κάτι που θα είχε αποτρέψει τον τρομακτικό βιασμό και τη δολοφονία της 19χρονης Maria Ladenburger.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.