Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Η TELEGRAPH «ΠΕΘΑΝΕ» ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΠΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑ 96 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;

Μια δυσάρεστη είδηση διάβασαν οι αναγνώστες της Telegraph, πριν από λίγη ώρα, καθώς η εφημερίδα έγραψε κατά λάθος ότι ο Πρίγκιπας Φί...






Μια δυσάρεστη είδηση διάβασαν οι αναγνώστες της Telegraph, πριν από λίγη ώρα, καθώς η εφημερίδα έγραψε κατά λάθος ότι ο Πρίγκιπας Φίλιππος της Αγγλίας... πέθανε σε ηλικία 96 ετών! Η ιστοσελίδα δημοσίευσε την είδηση για τον θάνατο του Φιλίππου από λάθος της, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.




Μάλιστα, η είδηση κυκλοφόρησε και έχει αναπαραχθεί και από άλλες διεθνείς ιστοσελίδες και αποτελεί από τις πρώτες ειδήσεις στην Google. Αυτό ήρθε λίγο μετά την ανακοίνωση, ότι ο Πρίγκιπας Φίλιππος πρόκειται να κάνει την τελευταία του σόλο εμφάνιση. Ο 96χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β', θα παραστεί σόλο για τελευταία φορά σε επίσημη εκδήλωση σήμερα πριν αποσυρθεί από τον ενεργό δημόσιο βίο.



Ο Φίλιππος θα παραστεί σε παρέλαση του Βασιλικού Ναυτικού στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχοντας ήδη παραστεί σε περισσότερες από 22.000 επίσημες εκδηλώσεις τα τελευταία 65 χρόνια. Ο ηλικιωμένος γαλαζοαίματος είναι ο Γενικός Αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.