Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ S400 ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ.... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Στην βορειοδυτική Μικρά Ασία,...









ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ.... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Στην βορειοδυτική Μικρά Ασία, κοντά στην αεροπορική βάση του Μπαλίκεσιρ (Balikesir) θα εγκατασταθεί τουλάχιστον η μία συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 που πρόκειται να προμηθευτεί η Τουρκία από την Ρωσία.





Αυτό σημαίνει ότι αν προμηθευτεί το βλήμα 40N6 με ακτίνα δράσης 400 χλμ.όλες οι αεροπορικές βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας με εξαίρεση αυτή της Ανδραβίδας, ακόμα και οι 115 ΠΜ στην Κρήτη θα ελέγχονται υπό συνθήκες άμεσης κατάρριψης αμέσως μετά την απογείωση των ελληνικών μαχητικών από τα τουρκικά αντιαεροπορικά!

Η ποιοτική αναβάθμιση της τουρκικής αεράμυνας είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή: Από τα Ι.Hawk με ακτίνα δράσης 45 χλμ. αποκτούν δυνατότητα κατάρριψης ακριβώς εννέα φορές μεγαλύτερη, αν τελικά η Ρωσία δώσει το βλήμα 40N6.

Οι δύο πρώτες συστοιχίες S-400 θα αγοραστούν απευθείας και μέχρι το τέλος του 2018 θα έχουν μεταφερθεί στη Τουρκία. Αλλες δύο συστοιχίες θα κατασκευαστούν στην Τουρκία, με μερική μεταφορά τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.