Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ; ΤΟ «MONIKA' S HOME» EXEI ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

τα βήματα της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας Βουκεφάλας από τη Λάρισα, που έχει χορηγό τον ξακουστό οίκο ανοχής «Σούλα», βαδίζει τ...




τα βήματα της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας Βουκεφάλας από τη Λάρισα, που έχει χορηγό τον ξακουστό οίκο ανοχής «Σούλα», βαδίζει τώρα και η ομάδα Αχαιός Σαραβαλίου της Πάτρας, καθώς συμφώνησε να είναι κεντρικός χορηγός της το «Moniκa's home».





Eτσι, τη νέα σεζόν οι παίκτες της ομάδας, που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας, θα φορούν τη φανέλα με τη διαφήμιση του οίκου ανοχής στο μπροστινό μέρος, όπως είχε συμβεί και το 2012 με την ομάδα της Λάρισας, η οποία αγωνιζόταν με στολές που έφεραν τη φίρμα της μαντάμ Σούλας.

Γέμισαν τα ταμεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal ανάμεσα στο «Monika’s home» και στη διοίκηση του Αχαιού φαίνεται ότι απέφερε και αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται η ομάδα του Σαραβαλίου.

Προκειμένου, μάλιστα, να κλειστεί το γρηγορότερο η συμφωνία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην απαίτηση των ιδιοκτητών του «Moniκa's home», εκτός από τις φανέλες των παικτών, να τοποθετηθεί και μια μεγάλη διαφημιστική πινακίδα του οίκου ανοχής στον χώρο του γηπέδου!

espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.