Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ...!!! ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΑ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ

Κάποιος είχε την ιδέα να δημιουργήσει σελίδα στο Facebook για τα μπλόκα και τα αλκοτέστ στα Χανιά - Μετά την κατακραυγή όμως από τους χ...






Κάποιος είχε την ιδέα να δημιουργήσει σελίδα στο Facebook για τα μπλόκα και τα αλκοτέστ στα Χανιά - Μετά την κατακραυγή όμως από τους χρήστες η σελίδα "κατέβηκε".




Η φαεινή ιδέα κάποιου να φτιάξει σελίδα στο Facebook με την οποία οι χρήστες θα προειδοποιούσαν για μπλόκα και αλκοτέστ στα Χανιά δεν είχε την αντίδραση που ο ίδιος ενδεχομένως να περίμενε.

Και αυτό γιατί το να προειδοποιείς πού υπάρχει αλκοτέστ ώστε μεθυσμένοι να τα αποφεύγουν σε έναν νομό που έχει "καεί" από τα τροχαία δυστυχήματα και έχει θρηνήσει θύματα, μόνο ανωριμότητα και ανευθυνότητα μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ενδεικτικά μια γεύση από τις αναρτήσεις της σελίδας μπορείτε να πάρετε παρακάτω





Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια για την πρωτοβουλία της δημιουργίας αυτής της σελίδας ήταν τα περισσότερα αρνητικά (ελάχιστες ήταν οι εξαιρέσεις) και μάλιστα στην τελευταία του ανάρτηση ο ιδιοκτήτης της σελίδας έγραψε ότι μάλλον θα προχωρήσει στο κατέβασμά της μια και έχει δεχτεί πολύ "κράξιμο".

Μεταξύ των σχολίων, ήταν και το ερώτημα που έθεσε κάποιος, πώς θα φαινόταν σε αυτόν που δημιούργησε τη σελίδα αν ένας που είχε πιει έβλεπε την προειδοποίηση απεύφευγε το αλκοτέστ και στη συνέχεια προκαλούσε τροχαίο με θύμα συγγενικό του πρόσωπο.

Ενδεικτικά απλώς, γιατί θεωρούμε ότι είναι το πιο χαρακτηριστικό, μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα ποστ με το οποίο σχολιάστηκε η πρωτοβουλία δημιουργίας της σελίδας


flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.