Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ BODYBUILDING ΠΕΘΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΠ ΚΟΙΝΟ...

Σοκάρουν οι εικόνες από τον σοκαριστικό θάνατο του πρωταθλητή bodybuilding Sifiso Lungelo Thabete μπροστά στα μάτια των θεατών. ...

Πρωταθλητής του bodybuilding πέθανε μπροστά στο κοινό – Το μοιραίο backflip [vid] | Newsit.gr





Σοκάρουν οι εικόνες από τον σοκαριστικό θάνατο του πρωταθλητή bodybuilding Sifiso Lungelo Thabete μπροστά στα μάτια των θεατών.




Ο πρωταθλητής bodybuilding Sifiso Lungelo Thabete φαίνεται να μπαίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρου του γηπέδου ενώ το κοινό τον αποθεώνει. Μπαίνει και προχωρά σιγά σιγά στον χώρο που διοργανωνόταν η εκδήλωση στη Νότια Αφρική. Η ανάποδη κωλοτούμπα που επιχείρησε όμως να κάνει είχε μοιραία κατάληξη.

Ο άτυχος bodybuilder Sifiso Lungelo Thabete δεν υπολόγισε σωστά όταν έκανε το backflip. Αντί να προσγειωθεί στα πόδια, έσκασε με τον λαιμό του και πέθανε μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών.

Το μοιραίο backflip σε event bodybuilding



Ο Sifiso Lungelo Thabete φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο να κείτεται ακίνητος. Αμέσως έτρεξαν κοντά του άνθρωποι της διοργάνωσης, με τους θεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.




Ο πρώτος που πήγε κοντά του σήκωσε τα πόδια του ψηλά. Αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουν και άλλοι. Ο Sifiso Lungelo Thabete δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Το περιοδικό Muscle Evolution ανακοίνωσε πως η κοινότητα bodybuilding είναι συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου του Sifiso Lungelo Thabete. Ο Sifiso Lungelo Thabete ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής Bodybuilding και Fitness στην κατηγορία μέχρι 75 κιλά.

Είχε πρόσφατα κερδίσει τον διαγωνισμό IFBB Muscle Mulisha Grand Prix που πραγματοποιήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ τον Ιούλιο.

Από τη σελίδα του Sifiso Lungelo Thabete στο facebook φαίνεται ότι είχε αφοσιωθεί στο να είναι ο καλύτερος στο άθλημά του. Συχνά μάλιστα ανέβαζε motivational μηνύματα με φωτογραφίες και βίντεό του.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.