Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ; ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ -ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΛΕΥΚΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Το μυστικό συστατικό, είναι ο ενεργός άνθρακας. Ο ενεργός άνθρακας, έχει την ιδιότητα να "τραβά" τις τοξίνες από τα δόντι...







Το μυστικό συστατικό, είναι ο ενεργός άνθρακας. Ο ενεργός άνθρακας, έχει την ιδιότητα να "τραβά" τις τοξίνες από τα δόντια και, τελικά, να αφαιρεί τους λεκέδες. Ιατρική έρευνα δείχνει ότι βοηθά επίσης στην πρόληψη της τερηδόνας και σκοτώνει τα βακτήρια του στόματος.




Ακόμα και οι γιαγιάδες μας καθάριζαν τα δόντια τους με μαλακό κάρβουνο, το οποίο παρέμεινε στο φούρνο μετά το μαγείρεμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε των ενεργό άνθρακα στα δόντια: Βουτήξτε μια καθαρή, υγρή οδοντόβουρτσα σε σκόνη άνθρακα (ή αδειάστε μια κάψουλα άνθρακα στην οδοντόβουρτσα).
Με μια γρήγορη κίνηση βάλτε την οδοντόβουρτσα στο στόμα (αυτό το κάνουμε για να προστατεύσουμε το νεροχύτη μας). Βουρτσίστε κάνοντας μικρούς, απαλούς κύκλους για 2 λεπτά. Στη συνέχεια φτύστε προσεκτικά και ξεπλύνετε πολύ καλά. Θα αισθανθείτε το στόμα σας εκπληκτικά καθαρό .... το νεροχύτη σας, όχι τόσο! Χρησιμοποιήστε όσο συχνά χρειάζεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.