Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΕΜΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΑΚΑΪΝΟΜΑΝΗΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ...

Με αφορμή την ανάρτηση του Ντιέγκο Μαραντόνα, μέσω της οποίας εκφράζει τη στήριξή του στον Νικολάς Μαδούρο, ο Παύλος Πολάκης άρχι...

Πανηγυρισμοί Πολάκη για τη στήριξη Μαραντόνα σε Μαδούρο | Newsit.gr






Με αφορμή την ανάρτηση του Ντιέγκο Μαραντόνα, μέσω της οποίας εκφράζει τη στήριξή του στον Νικολάς Μαδούρο, ο Παύλος Πολάκης άρχισε τους... πανηγυρισμούς.





“Ο Θεός έβαλε το χέρι του”, έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook, εκφράζοντας προφανώς την ικανοποίησή του και παραπέμποντας στο γκολ που είχε σημειώσει, με το χέρι, ο Αργεντινός στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, κόντρα στην Αγγλία, το 1986 στο Μεξικό.

«Είμαστε τσαβιστές (σ.σ.: ο Μαδούρο είναι ο πολιτικός κληρονόμος του εκλιπόντος προέδρου Ούγκο Τσάβες) μέχρι τον θάνατο. Και όταν ο Μαδούρο το διατάξει, θα ντυθώ στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε», έγραψε ο Μαραντόνα στο Facebook.

Σε ένα άλλο μήνυμα που φέρει επίσης την υπογραφή της συντρόφου του, της Ρόσιο Ολίβα, ο Μαραντόνα επανέρχεται στην υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Ζήτω ο Τσάβες. Ζήτω ο Μαδούρο. Ζήτω η επανάσταση. Ζήτω οι καθαρόαιμοι Βενεζουελανοί», γράφουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.