Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Αν ο Θάνος Μικρούτσικος καλούνταν αυτές τις μέρες να συνθέσει ακόμα μία μελωδία, μετά τις τόσες πολλές που έχει υπογράψει στα 50 χρόνι...




Αν ο Θάνος Μικρούτσικος καλούνταν αυτές τις μέρες να συνθέσει ακόμα μία μελωδία, μετά τις τόσες πολλές που έχει υπογράψει στα 50 χρόνια της καριέρας του, σίγουρα θα είχε τον ήχο της αγωνίας...





Κι αυτό γιατί εδώ και λίγο καιρό ο σπουδαίος συνθέτης μας δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του, μια μάχη που όλοι ευχόμαστε από καρδιάς να κερδίσει! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημιουργός του ιστορικού «Σταυρού του Νότου» αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκεται με κουράγιο και αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια.

Ολα άρχισαν πριν από λίγους μήνες, όταν ο κ. Μικρούτσικος αποφάσισε να υποβληθεί σε μια εξέταση ρουτίνας, για να ελέγξει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του. Βλέποντας τα αποτελέσματα, ο γιατρός του προβληματίστηκε και του σύστησε περαιτέρω εξετάσεις. Η είδηση ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει κλόνισε τον δημοφιλή δημιουργό, ο οποίος αποφάσισε να τακτοποιήσει τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητές του, ώστε να αφοσιωθεί απερίσπαστος στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Ηταν η περίοδος που η παραγωγός εταιρία, η οποία έχει αναλάβει την περιοδεία της μουσικής παράστασης «Ταξίδι στον Σταυρό του ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Αγκαλιά με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα κατά την αποφοίτησή της στο ΛονδίνοΝότου», εξέδωσε ανακοίνωση για την απουσία του από το έργο-σταθμό στην καριέρα του: «Λόγοι ανωτέρας βίας -ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας- τον υποχρεώνουν να παραμείνει στην Αθήνα. Ολοι όσοι συνυπάρχουμε στη δημιουργία αυτού του ταξιδιού τού ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Πιστεύουμε ότι θα μας συναντήσει κάποια στιγμή στον δρόμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε...»




Κι ενώ η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Θάνος Μικρούτσικος παραμένει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το «έκτακτο πρόβλημα υγείας», μια φωτογραφική ανάρτησή του στο facebook λίγες εβδομάδες αργότερα «πρόδωσε» την παρουσία του στο Λονδίνο. Ο σπουδαίος συνθέτης μας πήγε στη βρετανική πρωτεύουσα για να παρευρεθεί στην αποφοίτηση από λονδρέζικο πανεπιστήμιο της μικρότερης κόρης του Αλεξάνδρας, καρπό του έρωτά του με τη συγγραφέα Μαρία Παπαγιάννη.

Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στ' αυτιά μας, δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος του ταξιδιού του στην ευρωπαϊκή πόλη. «Ο Θάνος Μικρούτσικος ταξίδεψε στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση» ανέφερε πρόσφατα δημοφιλής ηθοποιός μας σε καλλιτεχνική συντροφιά όπου βρισκόταν. Μάλιστα, η ηθοποιός εξέφρασε τη στενοχώρια της για όσα του συμβαίνουν και συνέχισε λέγοντας ότι η οικογένεια του δημιουργού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και τον στηρίζει απόλυτα, αλλά επιλέγει να μη δίνει δημοσιότητα στο πρόβλημα.

Παραστάσεις

Στο μεταξύ, το «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου», με όχημα τη μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και τον ποιητικό λόγο του Νίκου Καββαδία, συνεχίζει την περιοδεία του σε πόλεις της Ελλάδας έως και το Σάββατο -η τελευταία παράσταση είναι στη Χίο- απόντος του δημιουργού του.



Να θυμίσουμε ότι ο «Σταυρός του Νότου», η δισκογραφική δουλειά-ορόσημο στην καριέρα του Θάνου Μικρούτσικου, κυκλοφόρησε το 1979 και έως σήμερα έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το 1.000.000. Μαζί με τον «Δρόμο» των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου, και τα «Νησιώτικα» του Γιάννη Πάριου είναι οι τρεις πιο εμπορικοί δίσκοι στην ιστορία της εγχώριας δισκογραφίας.

espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.