Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ...!!

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή σε οικία, που είχε...

maxresdefault





Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή σε οικία, που είχε διαπραχθεί, φέτος τον Μάρτιο, σε χωριό του Πύργου Ηλείας.





Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή, σε βάρος ενός 56χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, πρωινές ώρες της (19-3-2017), σε χωριό του Πύργου, διέρρηξε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (7.650) ευρώ, καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας (2.000) ευρώ.

Από την ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 56χρονου, ο οποίος λόγω των αποδεικτικών στοιχείων ομολόγησε την πράξη του και επέστρεψε στην ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό των (3.900) ευρώ.

Το απίθανο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως ο δράστης, κατέθεσε αυτά τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας. Πιθανότατα αισθάνθηκε τύψεις και θέλησε να επιστρέψει ένα μέρος από τα κλοπιμαία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 56χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.