Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΦΑΝΑΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΔΑΣ»... ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ...

Ο γνωστός παρουσιαστής αμερικανικής ραδιοφωνικής εκπομπής, Michael Savage προειδοποίησε πως εκατομμύρια Αμερικανών θα ξεσηκωθούν με ...






Ο γνωστός παρουσιαστής αμερικανικής ραδιοφωνικής εκπομπής, Michael Savage προειδοποίησε πως εκατομμύρια Αμερικανών θα ξεσηκωθούν με πολεμικές διαθέσεις σε περίπτωση που οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης ανατρέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ από την Προεδρεία των ΗΠΑ!





Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, οι Αμερικανοί θα «ξεσηκωθούν ακόμα και σε μαζική βία», καθώς δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν «μόλις καταλάβουν πως ξεγελάστηκαν ακόμα μία φορά από την κοινωνία τους και «πως όσο σκληρά δουλεύουν ως μεσαία τάξη, δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα, μιας και η Νέα Τάξη θα έχει καταστρέψει την ελπίδα που έφερε η εκλογή Τραμπ, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη το πρακτικό κομμάτι ενίσχυσης του ελεύθερου επαγγέλματος εις βάρος του κρατισμού και των πολυεθνικών.

«Δεν έχετε δει ακόμα μαζική βία σε αυτή την χώρα. Είδατε μόνο μεμονωμένα περιστατικά βίας, υποκινούμενα από τον όχλο του George Soros», σημείωνε ο Savage από το μικρόφωνο του ραδιοσταθμού.





«Δεν φαντάζεστε τι έρχεται στις ΗΠΑ. Δεν έχει δει ακόμα την «ημέρα της Ακρίδας», πρόσθεσε θέλοντας να εξηγήσει το μέγεθος της καταστροφής και της λαϊκής κινητοποίησης, η οποία θα προκληθεί από ενδεχόμενη ανατροπή του Ν.Τραμπ.

Αναφερόταν συγκεκριμένα στην νουβέλα του 1939 « Η ημέρα της Ακρίδας», που έχει γίνει και ταινία και αναλύει την έκρηξη οργής των Αμερικανών που δούλευαν σαν σκυλιά μέχρι να καταλάβουν πως το Αμερικανικό όνειρο ήταν για αυτούς τελικά άπιαστο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδηλώσεις με οπαδούς της Εθνικής Δεξιάς του Τραμπ, ενώ, σχηματίζονται ομάδες δεξιών πεμπτοφαλαγγιτών, κόντρα στους αριστεριστές κουκουλοφόρους της Νέας Τάξης.

Οι ΗΠΑ ίσως κινδυνεύουν πράγματι με γενική αναταραχή και εμφύλιες συγκρούσεις σε έναν πόλεμο των αμερικανικών πόλεων που θα μείνει στην ιστορία. pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.