Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ» ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο Λυκούργος Τσάκωνας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 200 μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου του Λονδίνου. Απογο...




Ο Λυκούργος Τσάκωνας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 200 μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου του Λονδίνου. Απογοητευμένος από την απόδοση του δήλωσε ο Έλληνας σπρίντερ.
Ο Λυκούργος Τσάκωνας τερμάτισε έκτος στην τρίτη ημιτελική σειρά των 200μ. με χρόνο 20.73 και έμεινε εκτός του τελικού του αγωνίσματος, έχοντας την 21η από τους 25 αθλητές των ημιτελικών σειρών.
Πρώτος ήταν ο Τούρκος Ραμίλ Γκουλίεφ με 20.17, δεύτερο ο Αμερικανός Αμίρ Γουέμπ με 20.22 και τρίτος Γουέιντ φαν Νίκερκ με 20.28.





Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά την προσπάθεια του, ο Τσάκωνας εμφανίστηκε απογοητευμένος.

“Δεν μου λέει τίποτα με ποια ονόματα αγωνιζόμουν στη σειρά, από τη στιγμή που δεν ήμουν εγώ όπως ήθελα. Δεν είναι σωστή η εικόνα που δείχνω, είμαι απογοητευμένος. Είναι πολλοί οι λόγοι. Οι συνθήκες δεν με βοήθησαν, αλλά για όλους τους αθλητές ήταν ίδιες και δεν είναι δικαιολογία. Η προετοιμασία μου είχε πάει πολύ καλά, αλλά για κάποιον λόγο δεν λειτούργησα σήμερα. Δεν ξέρω γιατί”, δήλωσε αρχικά.

Για τις προβλέψεις του για τον τελικό, ο Τσάκωνας είπε: “Ο Φαν Νίεκερκ έχει κάνει πολλές κούρσες και δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει το νταμπλ μετά τα 400 μέτρα. Έχει πιθανότητες πάντως. Ο Μακουάλα υποτίθεται πως είχε ίωση και σήμερα έτρεξε δύο πολύ γρήγορες κούρσες. Παίζουν πολλά ονόματα για τα μετάλλια. Βάζω τον Τούρκο, πολύ πιθανό και ο Μακουάλα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.