Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΔΕΛΕΑΖΕ ΓΑΪΡΟΥΔΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΑΖΕΙ! ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΑ ΖΩΑ

Ο Everett Lee Compton κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση τις γαϊδούρες μιας γειτονικής φάρμας, ενώ οι αρρωστημένες πράξεις ...





Ο Everett Lee Compton κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση τις γαϊδούρες μιας γειτονικής φάρμας, ενώ οι αρρωστημένες πράξεις του καταγράφηκαν και σε βίντεο





Ακόμα και την πιο αρρωστημένη φαντασία ξεπερνά η ανθρώπινη διαστροφή, όπως αποδεικνύει περίτρανα η περίπτωση ενός 49χρονου Αμερικανού, ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να ασελγεί πάνω σε γαϊδούρες γειτονικής του φάρμας, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα.

Οι διεστραμμένες πράξεις του Everett Lee Compton καταγράφηκαν από την κάμερα που είχαν τοποθετήσει οι ιδιοκτήτες της φάρμας, έχοντας αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα αγαπημένα τους ζωάκια τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, που βρήκαν τον Compton να κρύβεται σε κάτι θάμνους λίγη ώρα μετά την «πράξη» και τον συνέλαβαν, ο 49χρονος καταγράφηκε να μπαίνει παράνομα στη φάρμα μέσα στη μέση της νύχτας και να προσεγγίζει ένα από τα θηλυκά γαϊδουράκια που βρίσκονταν σε περίκλειστο υπαίθριο χώρο.






Δελεάζοντας την γαϊδούρα με ένα καρότο, την έπεισε να τον πλησιάσει και στη συνέχεια, αφού της φόρεσε ένα σάκο στο κεφάλι, βίασε το άτυχο ζώο. Μετά από κάμποση ώρα κακοποίησε με τον ίδιο τρόπο ένα ακόμη γαϊδουράκι.

Σε αυτό το σημείο, αστυνομικοί που περιπολούσαν την περιοχή μετά από καταγγελίες της οικογένειας για καταπάτηση της φάρμας τους, εντόπισαν τον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε - χωρίς επιτυχία - να κρυφτεί πίσω από κάτι θάμνους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Compton ισχυρίστηκε αρχικά ότι έκανε βόλτα στην περιοχή. Αργότερα, είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι απλά τάιζε τα γαϊδουράκια χωρίς να τα πειράζει. Όταν όμως εκείνοι τον ενημέρωσαν ότι υπήρχε βίντεο με τον βιασμό, ο 49χρονος προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στην κάνναβη, λέγοντας ότι εκείνη του θόλωνε το μυαλό και τον ωθούσε να κάνει αυτά τα αρρωστημένα πράγματα.

Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας, κακοποίηση ζώων και κτηνοβασία, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος ενώ η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.