Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

× ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»
Beaking News

Σάββατο, Αυγούστου 19, 2017

ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Ο Π@Π@ΡΑΣ.... ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...


dete.gr Και ξαφνικά ο Στέφανος Χίος επιχείρησε να κάνει "μακελειό" για μία ακόμη φορά και μάλιστα με όχι απλά κακοηθέστατο αλλά κατάπτυστο και γλοιώδη τρόπο που μόνο αηδία προκαλεί. Και αυτό γιατί όποιος έβλεπε την ιστοσελίδα του και την εφημερίδα του θα νόμιζε πως το ζεύγος Νικολόπουλου εμπλέκονται σε κύκλωμα παιδεραστίας. Κάτι που όχι μόνο δεν συμβαίνει αλλά ούτε στην σκέψη του κάθε πολίτη δεν μπορεί να μπει.
Κι όμως ο Χίος το σκέφθηκε. Και όλα αυτά επειδή πριν από 7 χρόνια η Τασία Νικολοπούλου, γνωστή για τα όσα έχει πράξει για τα παιδιά και ως Πρόεδρος Πολυτέκνων και ως μητέρα της Νίκης που έφυγε από την ζωή, είχε καταθέσει σε ανύποπτο χρόνο ως μάρτυρας σε μία υπόθεση φίλου της οικογένειας ο οποίος είχε κατηγορηθεί από πατέρα ανήλικης πως είχε παρενοχλήσει την κόρη του.

Η Τασία Μανωλοπούλου είχε δηλώσει τότε πως "γνωρίζει το άτομο αυτό και δεν μπορεί να διανοηθεί κάτι τέτοιο μιας και πρόκειται για χρόνια φίλο της οικογένειάς της, επιστήμονα και γνωστό πολίτη στην κοινωνία των Πατρών"! Από αυτήν και μόνο την δήλωση, ο Χίος... έβγαλε τοιν τίτλο που βλέπετε στην εφημερίδα. Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε έντονες συζητήσεις στην Πάτρα, αφού αν κάποιος δεν διάβαζε το κείμενο και "έμενε" μόνο στον τίτλο... άλλα θα πίστευε!

Οποιος βέβαια διάβαζε και το κείμενο θα κατανοούσε πως... η "εμπλοκή στο υποτιθέμενο κύκλωμα τοκογλυφίας ήταν η... δήλωση που είχε κάνει η Τασία Μανωλοπούλου για τον τότε - προ επταετίας- κατηγορούμενο! Μέχρι και... τον Καραμανλή (πρώην πρωθυπουργό) έβαλε στα "μανταλάκια" ο Χίος, αφού ήταν και είναι φίλος του κ. Νικολόπουλου.

Το γεγονός πως το όλο ζήτημα ήταν "φούσκα" φάνηκε πως κανένα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και αυτά που στέκονται "απέναντι" στον Νίκο Νικολόπουλο δεν ασχολήθηκαν με το θέμα και δεν έδωσαν "συνέχεια", μια και όλο το δημοσίευμα ήταν ψευδές. Ωστόσο το ζευγάρι αναστατώθηκε και εύλογα καθώς η "λάσπη" του Χίου μπορεί να επηρέαζε ακόμη και τα ίδια τους τα παιδιά, τα οποία είναι πλέον μεγάλα και σίγουρα αντιμετωπίζουν με οργή τέτοιες συκοφαντίες και αθλιότητες.
H πλήρης απάντηση του ζεύγους Νικολόπουλου

Σκληρή απάντηση στην εφημερίδα «Μακελειό» από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο σχετικά με δημοσιεύμά της για τον ίδιο.

Ο Νίκος Νικολόπουλος με δήλωσή του χαρακτηρίζει εντελώς ψευδή όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα και απαντά στην εφημερίδα.

Αναλυτικά η απάντηση του Νίκου Νικολόπουλου:

«Δυστυχώς, τόσο εγώ, όσο και η σύζυγός μου, πέσαμε ακόμη μία φορά θύματα δημοσιογραφικής σπέκουλας και ασυδοσίας στη χρήση της δημοσιογραφικής «πένας».

Η εφημερίδα «Μακελειό» και η αντίστοιχη ιστοσελίδα της, αδίκως, παρανόμως και -κυρίως- κατά τρόπο ανήθικο και εντελώς κατάπτυστο, μας ενέπλεξε από κοινού σε μία υπόθεση, με το πραγματικό περιεχόμενο της οποίας ουδεμία σχέση έχουμε. Οι σκοπιμότητες μίας τέτοιας δημοσίευσης είναι πολλές και πολυδιάστατες, πάντως ουδεμία σχέση έχουν με την δημοσιογραφική υπηρεσία στην αλήθεια, όπως και οι αντίστοιχοι, προβοκατόρικα κατασκευασμένοι σκανδαλώδεις τίτλοι, υπότιτλοι, υπέρτιτλοι και λεζάντες, οι οποίοι παραμένουν εντελώς ψευδείς.

Και τούτο διότι αυτός που παρέδωσε στους υπεύθυνους της ανωτέρω εφημερίδας-ιστοσελίδας, θυμήθηκε επτά χρόνια μετά να ανασύρει μία υπόθεση του 2010, προφανώς με σκοπό να προκαλέσει εις βάρος μας κακές εντυπώσεις, ενώ σύντομα θα εκδικαστεί μήνυση που έχουμε καταθέσει εναντίον του. Με άλλα λόγια, το συγκεκριμένο «ρεπορτάζ» είναι εντελώς χαλκευμένο. Και αυτό ενώ οι δημοσιογράφοι και εκδότες καλώς εγνώριζαν ότι η συγκεκριμένη κατάθεση της συζύγου μου Αναστασίας Μανωλοπούλου συνιστούσε συμμόρφωση σε νόμιμη υποχρέωσή της να καταθέσει, υπό την ιδιότητα του μάρτυρα, τα όσα αληθή γνώριζε στις εισαγγελικές και ανακριτικές Αρχές και όχι βεβαίως ό,τι θα ήθελε να έχει καταθέσει ο άνθρωπος που αποτέλεσε την «πηγή» σας.

Και εάν είχαν ασκηθεί καλώς τα δημοσιογραφικά καθήκοντα των δημοσιογράφων, κατά τον κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, θα έπρεπε προ της δημοσιεύσεως να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, προκειμένου να τους γνωρίσουμε ότι εδώ και επτά (!) χρόνια, η «πηγή» τους εμμένει στους ίδιους συκοφαντικούς εις βάρος μας ισχυρισμούς, χωρίς βεβαίως να πείθει τον οιοδήποτε ελλείψει της ελάχιστης σοβαρότητας και αλήθειας των όσων ισχυρίζεται. Οι μέθοδοι και ο τρόπος που ακολουθεί είναι γνωστοί στην πόλη μας και όχι μόνον, μέσω της καπηλεύσεως των ονομάτων γνωστών και αναγνωρίσιμων δημόσιων προσώπων που προσπαθεί να εμπλέξει, προσφέροντας σε αυτούς «πιασιάρικα» θέματα, αποκλειστικά και μόνο για την πρόκληση ενδιαφέροντος.

Το μένος που έχει η συγκεκριμένη «πηγή» στο πρόσωπο μας είναι ολοφάνερο, γνωστό και παροιμιώδες και κατακριτέο στην κοινωνία της Πάτρας, όπου όλοι γνωριζόμαστε, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε ειδικοί να το «λύσουμε».

Συνεπώς, σχετικά με τα όσα εις βάρος μας ψευδή, προσβλητικά και καθολικά συκοφαντικά γεγονότα διαλαμβάνει η σχετική «δημοσίευση», η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν εμπλέκομαι ούτε εγώ ούτε η σύζυγός μου Αναστασία Μανωλοπούλου, στην υπόθεση που αναφέρεται και η οποία -για την δημοσιογραφική πληρότητα του απαράδεκτου «ρεπορτάζ» -το οποίο δυστυχώς δεν υπηρετήσατε- δεν πήγε ποτέ στην δικαστική αίθουσα και ουδέποτε κάποιος δικάστηκε ή καταδικάστηκε για τις αποδιδόμενες βδελυρές πράξεις που αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Αντιθέτως, είναι ευρέως γνωστή και κοινωνικά αναγνωρισμένη η ευαισθησία μας για τα παιδιά και οι θερμοί αγώνες μας για την προστασία της ανηλικότητας.

Την αλήθεια όμως την έχουμε διεκδικήσει με την προσφυγή μας στην Δικαιοσύνη, και περιμένουμε την εκδίκαση γιατί σε αυτό το θέμα δεν σηκώνουμε «μύγα στο σπαθί μας», ευελπιστούμε δε, ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα και ιστοσελίδα θα δείξει το ανάλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου για την πηγή της, η οποία θα αποφανθεί και για την αξιοπιστία των όσων ισχυρίζεται. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τους συγκεκριμένους εις βάρος μας ψευδείς, προσβλητικούς και καθολικά συκοφαντικούς εις βάρος μας ισχυρισμούς, ρητώς επιφυλασσόμενοι της ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός μας μέσω του πληρεξούσιου Δικηγόρου μας.


« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου