Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ@ΛΟΦΑΡΔΙΑ!!! ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ «ΑΔΕΣΠΟΤΟ» ΛΑΣΤΙΧΟ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Οδηγός είχε σταματήσει σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει προϊόντα, όταν την ώρα που τού τα παρέδιδε η υπάλληλος, εμφανίστηκε από το πο...






Οδηγός είχε σταματήσει σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει προϊόντα, όταν την ώρα που τού τα παρέδιδε η υπάλληλος, εμφανίστηκε από το πουθενά το λάστιχο, χτυπώντας το χέρι του και την υπάλληλο να απομακρύνεται έντρομη, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή





Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα, όταν ένα τεράστιο λάστιχο εμφανίστηκε να κυλά στο δρόμο με μεγάλη ορμή, σπάζοντας τον καρπό ενός οδηγού αυτοκινήτου, ενώ παραλίγο να παρασύρει υπάλληλο καταστήματος.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ο οδηγός είχε σταματήσει σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει προϊόντα, όταν την ώρα που τού τα παρέδιδε η υπάλληλος, εμφανίστηκε από το πουθενά το λάστιχο, χτυπώντας το χέρι του και την υπάλληλο να απομακρύνεται έντρομη, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται το μπλε αυτοκίνητο να είναι σταματημένο στην αγορά και τον οδηγό να δίνει την παραγγελία στην υπάλληλο. Εκείνη κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο με τα πράγματα και απλώνει το χέρι της για να τα παραδώσει και να πάρει τα χρήματα από τον οδηγό.

Τη συναλλαγή όμως διέκοψε το τεράστιο λάστιχο που ερχόταν καταπάνω τους. Ο άνδρας φαίνεται να τραβά το χέρι του, αφού χτυπήθηκε στον καρπό από το λάστιχο, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.