Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΪΚΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ... ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ;

Στην κατάθεση τροπολογίας που αφορά στην άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του πρωτοφανούς φαινομένου της παρουσίας μεδουσών στ...






Στην κατάθεση τροπολογίας που αφορά στην άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του πρωτοφανούς φαινομένου της παρουσίας μεδουσών στις θαλάσσιες περιοχές κατά μήκος της ακτογραμμής του Κορινθιακού, προχώρησε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.




Η τροπολογία που αναμένεται να ψηφιστεί την προσεχή Πέμπτη από την Ολομέλεια της Βουλής, ανάβει το πράσινο φως στους επιχειρηματίες, επιτρέποντας τους να τοποθετήσουν πλωτές εγκαταστάσεις και δίχτυα, ως μέτρα προστασίας των λουομένων, καθώς θα λειτουργήσουν ως «ανάχωμα» στη διέλευση των μεδουσών προς τις ακτές!

Υπενθυμίζετα πως η επέλαση κοπαδιών από μέδουσες, από τις αρχές της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, ερήμωσε τις περισσότερος πολυσύχναστες παραλίες, αφού οι λουόμενοι απέφευγαν να να τις επισκεφθούν. Αποτέλεσμα της δεδομένης κατάστασης ήταν οι επιχειρηματίες εστίασης και αναψυχής που δραστηριοποιούνται από Καστελλόκαμπο Πατρών έως Λαμπίρι Αιγιαλείας, να οδηγηθούν σε οικονομική καταστροφή καθώς όπως έχουν ήδη καταγγείλει το καλοκαίρι για αυτούς χάθηκε, λόγω της κωλυσσιεργείας των υπεύθυνων φορέων να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα των μεδουσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.